Želiš punije usne? Lako ćeš ih postići pomoću ovih make-up trikova

Instagram/@negin_mirsalehi
Vidi originalni članak
  • Mnoge djevojke pokušavaju tehniku iscrtavanja usnica dovesti do savršenstva, a ako si i ti jedna od njih, na pravom si mjestu
  • Kako bi uspješno iscrtala svoje usne i izbjegla neprirodni efekt preporučamo ti da isprobaš ovih par jednostavnih trikova
  • Od "alata" ti trebaju: korektor, highlighter, olovka i ruž za usne

Beauty savjeti Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći

U posljednje su vrijeme mekane, bujne usne postale vrlo tražena crta lica. Popularnost estetskih zahvata ne jenjava, a ako misliš da je to jedini način kako možeš postići bujnije usne, ne brini. U samo par jednostavnih koraka ih možeš vizualno povećati.

Sve kreće od dobre podloge pa zato kreni s pilingom. Njega možeš jednostavno napraviti kod kuće uz pomoć prirodnih sastojaka kao što su med i soda bikarbona. Jednostavno ga naneseš na usne kružnim pokretima što je odlično i za njihovu cirkulaciju. Nakon pilinga nanesi balzam kako bi ih dobro hidratizirala i nahranila te učinila mekšima. Nakon toga nanesi malu količinu korektora te ga lagano utapkaj prstima. Na taj ćeš način dobiti veću površinu za nanošenje ruža i uz to produljiti njegovo trajanje, a usne će ti biti bujne i glatke.

ISKUSTVO NOVINARKE Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan

Kako bi istaknula konture usana, na vrh gornje usne nanesi malo highligtera i zatim ih iscrtaj olovkom. Biraj olovku za nijansu tamniju od ruža koji namjeravaš nanijeti.  Na kraju na red dolazi i ruž. Ovaj ti korak ne moramo previše objašnjavati, ali ako želiš postići što bolji efekt, mnogi vizažisti preporučuju korištenje mat ruževa u nude nijansama.

Pogledaj u videu cijeli potupak: 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr