Želiš li ovakve obrve? Ovo je idealan proizvod!

privatna arhiva Kristijana Musića
Tzv. Instagram obrve trend su već predugo, ali neću lagati - ponekad volim luk obrve imati totalno "umjetno" i upadljivo iscrtan. E, te dane posežem za ovim praktičnim proizvodom...
Vidi originalni članak

L'Oreal je uz izdavanje Paradise maskare (nju sam isprobala ovdje) izbacio i proizvod za obrve koji je, čini se, ipak malo pao u drugi plan. Riječ je o Brow Pomade, proizvodu na granici gela i moussea koji dolazi u čašici i nanosi se kistićem. Kažu kako se radi o proizvodu koji omogućuje koketiranje od prirodnog do vrlo odvažnog looka, koji će pritom biti otporan na znoj i razmazivanje, a sadrži i kistić za iscrtavanje što ga čini poprilično praktičnim. 

Nijansa "Brunette" možda je za ton tamna za mene, ali volim obrve koje imaju kontrast uz moju svijetlo plavu kosu. Kistić je zakrivljen i tanak, no za pravilniji i lakši potez, pa samim time i realističniju dlačicu trebao bi biti mrvicu tanji - no svejedno ga i dalje koristim. Formula je dosta gusta i vrlo pigmentirana, praktična za korištenje i zbilja je vrlo nadogradiva. Sugeriram da nakon umakanja kistića u proizvod prođete nekoliko puta po ruci kako bi proizvod malo rastopili za lakše i pravilnije nanošenje. Ovako iscrtane obrve dugo stoje i izgledaju super. Problem koji imam s proizvodom je taj što se brzo počne sušiti, a onda ga je teže koristiti, čak iako sam pazila da uvijek bude dobro zatvoren. 

MAKE UP Missice predlažu: Ove maskare se NIKAD ne razmazuju!

Cijena proizvoda je 85 kn na Boots.com (doduše, prodaje se i u Hrvatskoj!). Bi li ga kupila opet? Ovo je prva "pomada" koju bi probala i vrlo sam zadovoljna proizvodom, no vjerujem da bi mogla naći isti takav, ali da se ne suši toliko brzo. 

Ocjena: 4/5

Posjeti Miss7.24sata.hr