Zbog kojih beauty pogrešaka iz teen dana žali Jessica Alba?

Getty Images
Divna glumica prisjetila se loših beauty odluka koje je donosila u teen danima, a na njenim greškama mogu učiti današnji mladi
Vidi originalni članak

Prekrasna Jessica Alba poznata je po savršenoj, sjajnoj koži na kojoj joj zavide mnogi, no izgleda da to nije oduvijek bilo tako. Čak i Alba žali zbog nekih krivih beauty odluka iz prošlosti, koje je odlučila otkriti časopisu Allure, a tiču se upravo njene kože.

U svojim tinejdžerskim danima i ranim dvadesetima, glumica je često pretjerivala s make up-om.

"Nosila sam previše šminke kao tinejdžerica i sad bih htjela da nisam toliko pretjerivala," rekla je. "Nisam znala ni da postoji minimalistički make up look do svoje dvadesete. Nekoć sam koristila podlogu u stiku koju bi razmazala po cijelom licu, preko koje bih zatim nanosila i ostatak make upa. A sada znam da je najbolja podloga zapravo čista i lijepa koža."

Osim pretjerivanja s make up-om, Alba je svoju kožu uništavala i redovitim odlaskom u solarij.

"U tinejdžerskim godinama često sam odlazila u solarij, no to je tada bio tend i svi su tako postizali preplanulu put," prisjetila se. "Na sebe sam lijepila naljepnice kako bih poslije mogla vidjeti koliko sam potamnila, a po lažni ten najčešće sam odlazila s rođakinjama i prijateljicama prije nekog partija. Danas ni u ludili ne bih ušla u solarij."

Posjeti Miss7.24sata.hr