Zbog kojeg se estetskog zahvata kaje Kylie Jenner?

Getty Images
Tinejdžerske godine sigurno nisu beauty doba kojeg se rado prisjećate. Modne i beauty pogreške normalna su stvar, no ono zbog čega najmlađa pripadnica obitelji Kardashian žali moglo bi vas iznenaditi...
Vidi originalni članak

Pripadnica obitelji Kardashian, 18-godišnja Kylie Jenner, nedavno je otkrila tajnu svojih punih usana o kakvima sanjaju mnoge žene diljem svijeta. 

Nažalost, nije riječ o darežljivoj Majci prirodi već o privremenom povećanju usana filterima. Iako je tada tvrdila kako ni malo ne žali zbog ovog zahvata, čini se kako je mlađahna Kylie ipak "promijenila ploču".

Kako je priznala za beauty časopis Allure, sada je uvjerena kako je otišla predaleko s tom "igrom".

Naime, u sklopu intervjua, njezina sestra Kim Kardashian, dobila je zadatak postavljati joj škakljiva pitanja, a jedno od njih bilo je: 'Zbog koje beauty pogreške najviše žališ?'.

"Moje su usne definitivno bile prevelike. U jednom trenu sam bila uzbuđena i sretna zbog zahvata, ali već u drugom, kada su mi ljudi počeli govoriti da se moram smiriti s upornim povećanjem usana, shvatila sam da hitno moram popraviti stvar. Bio je to totalno lud proces", iskreno je odgovoila Kylie.

Posjeti Miss7.24sata.hr