Završi vikend dvostruko dobro! Paket za njegu noktiju i kozmetika za lice mogu biti baš tvoji

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Ovim posebnim vikendom zakoračili smo u adventsko vrijeme, a tada posebno razmišljamo o darivanju, zar ne?
  • Danas o tome ne moraš uopće puno razmišljati, samo zaigraj naš Value4Money: beauty natječaj i poklon može biti tvoj!
  • Razveseliti se možeš odličnim essence i Catrice mini paketima uz koje će tvoji nokti i lice zablistati ovih blagdana

Blagdanski ugođaj polako se uvlači u naše domove i oblači gradske ulice, a već si i počela razmišljati o poklonima? Mi smo već dobro promislili pa smo u našem Value4Money: beauty natječaju za jednu sretnicu namijenili odličan poklon za blistavu kožu i lice. Možda ćeš sretna dobitnica biti baš ti i, naravno, nećemo se ljutiti ako poklon namijeniš i dragoj osobi za ispod bora. Sve što trebaš napraviti je ovdje glasati u svakoj kategoriji proizvoda i zatim poslati nam odgovor na zadano pitanje. Dijelimo dva poklon paketa za uljepšavanje brendova essence i Catrice i sigurni smo da će otići u dobre i njegovane ruke. Sretno!

essence Cosmetics mini paket

Ruke su odraz njegovanosti žene te pokazatelj brige o vlastitom izgledu. Njihovom uređenom izgledu uvelike pridonose uredni nokti, obojeni u trendi nijansu koja pristaje našem tonu kože, a kad je essence u pitanju, boja jednostavno ne nedostaje. No essence paket nudi i više: uljni lak za njegu noktiju, odstranjivač laka za nokte, srebrni lak za nokte, kremu za nokte te rašpicu za nokte

Catrice Cosmetics mini paket

Drugi paket koji danas poklanjamo razveselit će sve žene i djevojke koje vole šminku - donosi dekorativnu kozmetiku brenda Catrice. U njemu se nalazi čak šest kvalitetnih proizvoda: lak za nokte, sjajilo za usne, sjenilo, matt olovka za usne, boja za obrve i tekući korektor. Genijalno, zar ne?

Nakon što si vidjela što se sve nalazi u oba genijalna paketa, pravo je vrijeme da glasaš za svoje favorite ovdje, a mi ti želimo sreću!

Posjeti Miss7.24sata.hr