Zara lansira svoju prvu make up liniju koju jedva čekamo isprobati

Zara
Zaustavi potragu za pristupačnim baršunastim matt ružem za usne jer Zara pokreće vlastitu liniju kozmetike koja će te oduševiti pred blagdane
Vidi originalni članak

Imamo odličnu vijest za početak tjedna - Zara lansira svoju prvu make up liniju! Naime, španjolski modni div napokon se odvažio na taj korak i baš poput ostalih high street brendova uveo kozmetičku liniju u svoju ponudu. I čini nam se da će malo koga ostaviti ravnodušnim! Zarina make up linija sastoji se od čak 20 boja ruževa za usne, od klasične crvene do nježno ružičaste, a cijela kolekcija inspirirana je "čarobnom pozadinom modnih kampanja Zare"

NOVA GODINA I to se dogodilo: prve novogodišnje haljine stigle su u Zaru!

Ruževi dolaze u matt izdanjima, a odlična vijest je i da će osam ruževa biti u tekućoj verziji, njih 12 u sticku, a bit će dostupne i olovke u istim nijansama. Svaki od navedenih ruževa obećava glatke i matirane usne koje će izgledati neodoljivo. Za najbolje rezultate preporučuje se vlaženje usana balzamom ili pilingom prije svake primjene ruža kako bi se smanjila suhoća usana. 

Ruževi za usne omiljenog nam high street brenda bit će odličan dodatak svim tvojim blagdanskim stajlinzima i make upu, a osim toga odličan su božićni poklon za tvoje prijateljice, sestre ili majku. Zara se pobrinula i za to pa je u ponudu uvrstila genijalan 'Ultimatte Trio Set' u kojemu se nalaze tekući ruž, ruž u sticku i olovka za usne koje dolaze u neodoljivom tamno plavom pakiranju i razveselit će svaku ženu.

Kolekcija će biti dostupna od srijede (5. prosinca) na stranicama Zara.com/uk, a početna cijena ruževa je 7,99 funti ili 66,50 kuna. Ne sumnjamo da će ova make up kolekcija oduševiti sve zaljubljenice u Zarine komade i dominirati na njihovim usnama tijekom cijele blagdanske sezone. Mi je jedva čekamo isprobati!

Posjeti Miss7.24sata.hr