Zara je kreirala svoja prva tekuća rumenila - 3 su nijanse i ne znamo koja je ljepša!

Zara Foto: Zara Beauty
Vidi originalni članak

Pronalazak najboljeg tekućeg rumenila za naš tip kože, ton i ukus, može nam potpuno preobraziti makeup rutinu. Zapravo, u posljednjih godinu dana brojne beauty entuzijastice toliko vole tekuća rumenila da su potpuno odbacile proizvode u kamenu i prahu te su se okrenule dewy stilu života. Trend tekućih rumenila pravi je game-changer koji je obuzeo i #BeautyTok. Samo jedan scroll kroz #ForYouPage i sigurno ćeš vidjeti barem jedan video koji prikazuje sada već viralni trend glazed donut rumenila, rumenila koje izgleda kao zalazak sunca i druge trikove za nanošenje brojnih brendova. Sada je Zara lansirala svoja prva tekuća rumenila i ona dolaze u tri prekrasne nijanse među kojima možemo birati kako bismo kreirale sve ove trendy makeup lookove.

Beauty Hit tehnika za nanošenje tekućeg rumenila! Nikad se nećemo vratiti starim metodama

Tekuća rumenila koja je kreirala Zara

Tekuća rumenila osvajaju svijet ljepote i to s dobrim razlogom. Ove intenzivno pigmentirane formule lako se nadograđuju i omogućuju nam postizanje najljepšeg tena. Zarina tekuća rumenila posebno su osmišljena za pružanje blistave doze boje, u divnim tonovima. Formula je izrađena tako da se bešavno stopi s kožom i bez obzira na to želimo li suptilnu dozu rumenila ili dramatičniju boju, ova će nam rumenila pomoći kreirati bilo koji makeup look.

Beauty Stigao je korektor koji je toliko dobar da će s lakoćom zamijeniti tvoj puder ove jeseni

Tri neodoljive nijanse

Nova tekuća rumenila dostupna su u tri zapanjujuće nijanse. Prvo, tu je breskva, nježna, topla nijansa, savršena za dodavanje osunčanog sjaja našem tenu. Zatim, kreirali su i Strawberry, živopisnu ružičastu nijansu koja našim obrazima daje mladenački, svjež izgled. Na kraju, tu je Berry, bogata, tamnija nijansa idealna za stvaranje dramatičnijeg, rumenog efekta. Svaka nijansa osmišljena je tako da nadogradi različite tonove kože.

Beauty Kao da si bila na lash liftu: Najbolje prozirne maskare za duge i uvijene trepavice

Kako nanijeti Zarino tekuće rumenilo?

Za najbolje rezultate započni s dobro hidratiziranom kožom lica. Zatim nanesi puder, BB, CC kremu ili bilo koju drugu željenu podlogu kao bazu za daljnji makeup. Zatim nanesi malu količinu tekućeg rumenila na jabučice obraza. Izblendaj ga pomoću prstiju, spužvice ili kista. Na kraju ako želiš dodatnu dozu boje, postupno dodaj još malo rumenila dok ne postigneš željeni intenzitet.

Beauty U drogerije je došao još jedan puder s divnim i nevidljivim prekrivanjem, a košta samo 7,40 eura

Posjeti Zara web stranicu za kupovinu ovog novog makeup proizvoda

Sa svojom kvalitetnom formulom i divnim nijansama, Zarina tekuća rumenila sigurno će biti odličan makeup ulov. Jedino pitanje koje ostaje je koju nijansu odabrati? Toplinu breskve, svježinu jagode ili hrabru boju bobičastog voća? Mi već znamo da nećemo moći odoljeti i da će se sve tri nijanse naći u našim kozmetičkim torbicama - po jedna za svako raspoloženje. Ova tekuća rumenila dostupna su za kupovinu putem Zarine web stranice.

Beauty Tražiš savršenu olovku za puniji izgled usana? Ova te neće razočarati!

Posjeti Miss7.24sata.hr