Za sve prilike: Ove tri nijanse ruževa morate imati

Getty Images
Umjesto da svoju torbicu za make up pretrpavate svim mogućim nijansama, uz ove tri imate sve što vam treba
Vidi originalni članak

Početkom prošle godine u modi su bili "nude" ruževi, pa su svi poludjeli za mat teksturama na usnama, a zatim su ih zamijenile tamne nijanse. Ako ste sa svakim trendom hitali u trgovine po novi ruž, onda sad vjerojatno imate neseser pun šminke koju ste iskoristili tek nekoliko puta, prije nego je prestala biti "in", a upitno je i koliko vam dobro stoji baš svaki ruž koji je bio u trendu. No istina je da su svakoj ženi dovoljne tek tri nijanse ruževa, koje spašavaju baš u svakoj prilici. Evo i koje su to:

1. Kremasta "nude" nijansa

Nude ili bež ruž za usne s kremastom teksturom, odlična je prijateljica svake žene. Ova boja ruža za usne odličan je izbor ako u šminkanju preferirate naglašavanje očiju maskarom i zavodljivim sjenama kako bi stvorili efekt "smokey eyes".

2. Mat crvena boja

Šminkeri se slažu da je na licu najbolje naglasiti samo jedan dio. Želite li naglasiti usne - jarka crvena boja ruža pravi je izbor. Ova dekorativna klasika odlično odgovara ženama plave, crvene ili crne kose, a dobro se uklapa u poslovna i svečana okruženja.

3. Glossy ružičasta

Ako ste tip koji voli prirodne boje ruža, birajte one u nježnim ružičasto-crvenim nijansama voćnih bobica poput višanja i jagoda. Nježne bobice suptilno boje vaše usne, pa je ovakva nijansa odličan izbor za svaki dan i obavljanje dnevnih obveza.

Posjeti Miss7.24sata.hr