Za nekoliko dana u Hrvatsku stiže "botoks u bočici". Hoće li napraviti revoluciju u starenju kože?

Foreo Foto: Foreo, SUPERCHARGED™ Triple-Action Firming Serum
Vidi originalni članak

 Poprilično smo sigurni da je skoro svaka žena bar jednom u životu promislila kako bi bilo otići na botoks, ali iz raznih razloga mnoge od njih nisu se na to stvarno i odlučile. Za sve koji se boje igle i ubrizgavanja proizvoda u lice, odlična je vijest da je Foreo predstavio botoks u bočici koji, usto, uskoro stiže i u Hrvatsku. Riječ je o njihovom novom proizvodu, a brend ovaj puta ne predstavlja novi električni uređaj, već serum za lice. O čemu se radi?

Foreo SUPERCHARGED Triple-Action Firming Serum je proizvod koji sadrži kolagen peptidnog kompleksa, retinoid "sljedeće generacije", HPR i inovativni transdermalni fleksibilan liposom. Serum je namijenjen smanjivanju finih linija i bora dok istovremeno povećava elastičnost i jača kožu. U Hrvatskoj će biti dostupan od 11. listopada po cijeni od 74,90 eura. A kako zapravo djeluju ovi sastojici čije ime jedva izgovaramo? 

Beauty Želiš se riješiti mrlja i finih linija na licu? Ovaj najnoviji serum preobrazit će tvoju kožu dok spavaš

Kolagen peptid

Kolagenski peptidi su mali proteini koji se dobivaju iz kolagena samim time njih naša koža može lakše apsorbirati. Djeluju slično kao botoks zaglađujući vizualno sitne linije i borae. U isto vrijeme, koža dobiva na elastičnosti što je čini svježijom. 

HPR

HPR retinol (Hydroxypinacolone Retinoate) odnosno hidroksipinakolon retinoat, poznat je i kao granaktivni retinol. Riječ je o esteru retinoične kiseline i iako nije jak poput nje, pruža odlično djelovanje. Također, HPR uzrokuje manje iritacije na koži u usporedbi s retinolom jer se izravno veže na receptore, a djelovanje mu je jednako snažno. Ne zovu ga bez razlogom retinolom 'nove generacije', pogodniji je za osjetljivu kožu, ali ga također treba uvoditi postepeno i koristiti SPF. HRP pojačava sintezu kolagena, pomaže pri čišćenju pora kao i kod smanjenja proizvodnje sebuma i crvenila. Zanimljivo je i da je fotostabilan, pa ga možeš koristiti ujutro i navečer.

Transdermalni fleksibilni liposomi 

Transdermalne fleksibilne liposome mogli bismo nazvati 'poštom' u beauty svijetu jer djeluju kao sustav isporuke za druge sastojke u njezi kože. Kad oni dođu u dodir s kožom, s aktivnim sastojkom koji nosi se apsorbira u koži. Zahvaljujući njima sastojci ulaze dublje u kožu i samim time imaju bolje i dublje djelovanje. 

Kako koristiti Foreo SUPERCHARGED Triple-Action Firming Serum?

Foreo SUPERCHARGED Triple-Action Firming Serum možeš koristiti u svojoj beauty rutini ujutro ili navečer. Ravnomjerno ga nanesi na lice prije nanošenja hidratantne kreme, maske za lice ili ulja za lice. Uz njega obavezno koristi SPF svaki dan, te ga redovito obnavljaj. Ukoliko imaš neki od strujnih uređaja brenda Foreo, ovaj serum možeš koristiti i s njima.  Važno je nagalsiti da je proizvod dermatološki ispitan, te da u sbei nema parfeme.

Posjeti Miss7.24sata.hr