Za kraj vikenda razveselit ćemo te genijalnim La PIEL poklon setom!

Davor Puklavec/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Još uvijek stigneš uključiti se u naš Valentinovo giveaway na miss7 profilu na Instagramu, jer svaki dan te darujemo super nagradama
  • Možda za Dan zaljubljenih nećeš otputovati u toplije krajeve, no u našem Valentinovo giveawayu danas imaš priliku osvojiti dostojnu zamjenu - Glam Tam poklon set koji ti garantira prekrasan preplanuli ten
  • Riječ je o nagrađivanim La PIEL proizvodima za samotamnjenje lica i tijela koji će se pobrinuti da spremna dočekaš ljeto i zablistaš na plaži punim sjajem

Ako još uvijek nisi škicnula na naš Instagram profil i uključila se u nagradne natječaje, sada je prava prilika da to učiniš. U sklopu Valentinovo giveawaya sve do 14. veljače imaš priliku osvojiti vrijedne nagrade, a danas ti u suradnji s domaćim beauty brendom La PIEL poklanjamo prekrasan Glam Tan poklon set koji će ti izmamiti osmijeh na lice i učiniti da tvoja koža izgleda svježe, preplanulo i blistavo.

U Glam Tan poklon setu nalaze se tri proizvoda za samotamnjenje lica i tijela koja će ti pomoći da staneš na kraj sivom, izmorenom tenu i spremna dočekaš ljeto: Glam Tan pjena za samotamnjenje pogodna za sve tipove kože, Glam Tan hijaluronski serum za njegujuće samotamnjenje lica i praktična rukavica za lako i ravnomjerno nanošenje proizvoda.

Glam Tan Hijaluronski serum za samotamnjenje licu daje prirodan i ravnomjeran dojam preplanule kože, uz istovremenu njegu zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, vitaminu B, glicerinu i biljnim ekstraktima poput aloe vere, kaktusa, hibiskusa, korela alge i drugih prirodnih visokovrijednih njegujućih sastojaka. 

Glam Tan pjena za samotamnjenje tijela koži pruža preplanuli brončani ten kože koji traje i do 10 dana. Ovisno o intenzitetu koji želiš postići, kroz 4, 6, 8 ili više sati razvijat će se boja zbog koje će koža poprimiti tamniji ten. Intenzitet boje određuješ sama, ostavljajući sastojke na tijelu da djeluju manje ili više sati, a preplanulost, ovisno o željenoj nijansi traje i do 10 dana.

Glam Tan kolekcija za samotamnjenje iz La PIELa dokaz je da je moguće imati brončani ten tijekom cijele godine, a imat ćeš ga i ti ukoliko se uključiš u naš nagradni natječaj na Instagramu.

Sve što trebaš napraviti da bi ušla u bubanj za izvlačenje nagrade je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi sva tri koraka: zapratiti @miss7.hr i @la_piel, lajkati objavu s Glam Tan poklon setom i u komentaru označiti osobu koja bi voljela osvojiti ovu nagradu.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do ponedjeljka, 13. veljače 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Posjeti Miss7.24sata.hr