Web stranica koja umjesto vas nađe vašu idealnu nijansu pudera

Guliver Image/Getty Images
Pronalazak idealnog pudera upravo je postao puno lakši zahvaljujući ovoj odličnoj web stranici
Vidi originalni članak

Pronalazak idealnog pudera često je nemoguća misija, a pogotovo preko interneta. No u današnje doba, kada većinu shoppinga obavljamo online sigurno ste i sami zaključili kako mora postojati nekakav jednostavan način i za lakšu kupovinu make up-a preko interneta. I bili ste u pravu, jer uz web stranicu Findation.com pronalazak savršene nijanse pudera postaje mačji kašalj.

Genijalni projekt koji je pokrenut 2012. godine s ciljem stvaranja "najveće baze pudera na svijetu" napokon je zaživio. Zaboravite na zurenje u palete nijansi na ekranu jer će ova web stranica odraditi sav posao za vas.

Prvo što trebate je unijeti brend pudera kojeg nosite, a zatim i njegovu nijansu. Zatim pomoću jednog klika, možete pretražiti sve druge brendove koji imaju istu nijansu, a za još bolje rezultate možete unijeti i još jedan puder za koji ste sigurni da vam je odgovarao. Stranica zatim izbacuje sve brendove koji imaju sličnu nijansu, pa tako možda i otkrijete neki novi puder, za kojeg još niste čuli, a odgovara vam najbolje. Vašim mukama tu dolazi kraj i više nikada nećete kupiti krivu nijansu pudera.

Posjeti Miss7.24sata.hr