Više ne moramo u kozmetički salon; Syossov set za bojenje obrva će obaviti posao kod kuće

Instagram / @emmaaurora Foto: Instagram / @emmaaurora
Vidi originalni članak

Syoss Brow Tint je set za bojenje obrva koji će ih istaknuti na prirodan način te im podariti dodatnu punoću. Naime, za otprilike 10-ak minuta, tvoje obrve mogu postati savršeno definirane, a cjelokupni efekt traje i do četiri tjedna. 

Postupak je i više nego jednostavan. Naime, prvi korak uključuje čišćenje obrva i područje oko očiju. Predlaže se i nanošenje tanjeg sloja vazelina kako bi zaštitila lice od prianjanja boje. Zatim je potrebno promiješati 1 g kreme za bojenje s 10 kapi razvijača te sve skupa miješati dok se ne sjedini.

Beauty Ovaj pristupačni gel za obrve jedini je koji moje obrve, ali i neposlušnu kosu, drži na mjestu

Pretposljednji korak je nanošenje smjese aplikatorom na obrve, a kada si gotova, sve skupa ostavi da djeluje 5 – 10 minuta. Po isteku vremena, boju isperi mlakom vodom pomoću pamučne blazinice. Što se tiče odabira nijanse, ovaj proizvod dolazi u 3 varijante, a ako te muči kako odabrati dobru boju, odaberi onu koja je ista ili malo tamnija od tvoje prirodne boje kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Dujakovic (@ania_ddd)

Što se tiče sastava Syoss Brow Tint seta, proizvod je u potpunosti veganski i otporan na vodu i razmazivanje, a vrlo uspješno prekriva i sijede obrve ili depigmentaciju. Također, bitno je spomenuti da je jedno pakiranje dovoljno za 10 bojenja, stoga se radi o vrlo ekonomičnom beauty savezniku koji ćemo definitivno što prije isprobati!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr