Ulje za prirodnu preplanulost

Thinkstock / Spencer Davies
Biobaza predstavlja novitet u najpopularnijoj liniji za sunčanje - Dry Sunning Oil, suho ulje za brzo tamnjenje, čiji su prirodni sastojci identični onima u popularnim "pekmezima" za postizanje brončane puti, a primjena brža i jednostavnija.
Vidi originalni članak

Biobaza Dry Sunning Oil sadrži revolucionarnu, prirodnu formulaciju koju potpisuje tim farmaceuta. Baza ovog proizvoda je macerat mrkve iz domaćeg uzgoja koji se priprema u Biobaza laboratoriju te je obogaćen hranjivim uljima masline i oraha, koja sadrže prirodne zaštitne filtere i intenzivno njeguju kožu, također iz domaćeg uzgoja. Povrh toga, Dry Sunning Oil formulacija sadrži vitamin E i ulja lješnjaka, sjemenki grožđa, argana, makadamije, nevena i kokosa koja blagotvorno djeluju na kožu i omogućuju održavanje njene prirodne vlažnosti.

Baš poput "pekmeza", ovo ulje je posebno jer obiluje prirodnim betakarotenom dobivenim iz mrkve, koji podupire brzo tamnjenje kože dok bogata formulacija prirodnih, hranjivih ulja njeguje kožu i osigurava joj vlagu i tijekom sunčanja, a vitamin E je štiti od oksidativnog stresa izazvanog UVA i UVB zračenjem.

Biobaza Dry Sunning Oil - suho ulje za brzo tamnjenje, lagano se nanosi, brzo se upija, a preporučuje se za kožu koja je otporna na sunce ili je već postigla prvi, osunčani ten jer ne sadrži dodatne zaštitne faktore. Obogaćeno eteričnim uljem ružinog drveta i palmarose, Dry Sunning Oil obavija kožu nježnim, ugodnim mirisom. Cijena ulja je 79,90 kn, a dostupno je u Kozmu, dm-u i Plodinama.

Posjeti Miss7.24sata.hr