Ugasi žeđ svoje kože uz dubinsku hidrataciju Superfood gel-kreme za tijelo s lubenicom

Unsplash / Jay Wennington Foto: Unsplash
Vidi originalni članak

Svačiji ten je osjetljiv na dehidraciju (što se zapravo velike razlikuje od suhe kože), bez obzira na tip kože koji imaš. I oni s masnom kožom mogu imati dehidriranu kožu, što znači da će ona lučiti veće količine sebuma, ali joj nedostaje vlade. Upravo zbog toga često može doći do zabune i zanemariti se ova jako važna stavka hidratacije. Uz to, sunce, klor i sol mogu dodatno isušiti kožu pa je hidratacija još važnija tijekom ljeta.

Beauty Savršeni ljetni duo: Ova 2 proizvoda su sve što nam treba za sjajan ten - potvrdile društvene mreže!

Prepoznavanje dehidrirane kože u odnosu na suhu kožu

Dehidrirana koža će biti zategnuta, djelovat će umornije i sivije nego inače jer joj nedostaje vlage, dok suhu kožu, s druge strane, karakterizira nedostatak masnoće. Kao rezultat toga obično dolazi do ljuštenja, svrbeža i perutanja kože. U osnovi, opća nelagoda je glavni znak suhoće. Za sve one trenutke kada je koži tvog tijela potrebna bogata doza hidratacije, Garnier je kreirao Body Superfood gel-kremu s ekstraktom lubenice i hijaluronskom kiselinom kako bi preobrazio našu rutinu njege kože. Ova hidratantna i brzo upijajuća gel-krema posebno je dizajnirana za borbu protiv dehidrirane kože, pružajući joj dubinsku i dugotrajnu hidrataciju.

Beauty Ovu maglicu za lice, eliksir mladosti, beauty entuzijastice posvuda nose sa sobom čim temperature porastu

Moć hidratacije ekstrakta lubenice

Ekstrakt lubenice glavni je sastojak ove gel-kreme, i to s dobrim razlogom. Bogat visokom koncentracijom hranjivih tvari, ekstrakt lubenice pruža intenzivnu hidrataciju koži. Ovaj sastojak sadrži i vitaminime A, B6 i C koji pomažu u pomlađivanju i revitalizaciji kože. Prirodni antioksidansi prisutni u ekstraktu lubenice također štite kožu od raznih stresora iz okoliša. To je uistinu moćan dodatak našim kolekcijama proizvoda za njegu kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shades of pretty ke (@shades_of_pretty_ke)

Beauty Krema koju Francuskinje obožavaju i Sienna Miller uvijek ima u neseseru. Kaže da je tajna predivne kože

Čarolija hijaluronske kiseline

Hijaluronska kiselina dobro je poznat sastojak u svijetu njege kože, slavljen zbog svojih neusporedivih hidratantnih svojstva. Ova gel-krema obogaćena je i hijaluronskom kiselinom što znači da pruža duboku hidrataciju kože, prodirući do 10 slojeva za maksimalnu vlažnost. Rezultat je puna, podatna i blistava koža koja je nevjerojatno meka na dodir. Dodatno, hijaluronska kiselina pomaže u jačanju zaštitne barijere kože, osiguravajući dugotrajnu hidrataciju do 48 sati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat (@the_ks_edit)

Beauty TikTok ne prestaje pričati o jednom moćnom skincare sastojku - možeš ga naći u ovih 8 proizvoda

Brzoupijajuća i veganska formula

Jedna od istaknutih značajki ove Garnier Body Superfood gel-kreme je njezina formula. Za razliku od tradicionalnih krema koje mogu ostaviti mastan trag, ova gel-krema se brzo upija u kožu, što ju čini savršenom za svakodnevnu upotrebu, pogotovo tijekom vrtoglavo visokih temperatura. Možeš ju nanijeti ujutro i nastaviti kroz dan bez brige o ljepljivoj ili masnoj koži. Štoviše, ovaj se proizvod može pohvaliti veganskom formulom, bez sastojaka životinjskog podrijetla, što ga također čini jednim od boljih izbora.

Reci zbogom dehidriranoj koži i pozdravi blistav, njegovan ten uz Garnier Body Superfood gel-kremu s ekstraktom lubenice i hijaluronskom kiselinom. Ova hidratantna i brzo upijajuća gel-krema pruža dubinsku hidrataciju, zahvaljujući svojim sastojcima i inovativnoj formuli. Bilo da imaš suhu kožu ili jednostavno želiš poboljšati svoju rutinu njege kože, ova gel-krema ti može pomoći. Dostupna je za kupovinu ovdje, a cijena joj je 8,35 eura.

Beauty Ova 8-u-1 CC krema protiv crvenila iz dm-a je kao stvorena za ljeto (košta manje od 7 eura!)

Posjeti Miss7.24sata.hr