U samo dva koraka Jennifer Anniston je uz pomoć ovog ulja napravila savršene beach weaves

Instagram@jenniferaniston
Vidi originalni članak
  • Sasvim bez šminke i u kućnom ogrtaču Jennifer Aniston pokazala je kako napraviti plažne valove u dva koraka
  • Prvi je korak nanijeti malo ulja na kosu, a drugi pustiti je da se osuši na zraku. Dakle imamo samo jedan korak
  • Glumica pritom koristi LolaVie ulje - riječ je o brendu proizvoda za kosu koji je sama pokrenula 2020.

Legendarnu rachelicu, frizuru koja je dobila ime po njezinu liku iz 'Prijatelja' Jennifer Aniston već odavno ne nosi, no glumica je i dalje mnogima inspiracija kad je riječ o kosi. Jennifer je tako na svom Instagram profilu podijelila trik u dva koraka, u udobnom kućnom ogrtaču i gotovo bez šminke, pokazala je kako nabrzinu složiti frizuru s prekrasnim beach valovima. Bez sušila za kosu, ali uz pomoć ovog ulja za kosu koje toplo preporuča.

A jedan od ta dva koraka je - pustiti kosu da se prirodno osuši. Što znači nula posla. Prvi je pak korak nanošenje na vrhove "čudesnog" ulja, LolaVie Lightweight Hair Oil. U kratkom reelsu vidi se kako je nabrzinu dobila doista upečatljive valove. U captionu je napisala "Sušenje na zraku i malo ulja @lolavie 💁🏼‍♀️". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Sviđa mi se ovo i sviđaš mi se ti" napisala joj je Julia Roberts dok je Jenna Dewan odgovorila "Ti se najprirodnija, zadivljujuća boginja", a svoje pohvale napisale su i Rita Wilson, Naomi Watts, Michelle Pfeiffer, Robin Wright, Isla Fisher... Tako je to kad imaš slavne prijateljice. 

Naravno, za onog tko još nije čuo, LolaVie je Jenniferin beauty brend, točnije linija za kosu koju je lansirala 2021. i odonda dijeli savjete kako koristiti proizvode.

"Koji puta volim pomiješati LolaVie ulje za kosu s regeneratorom koji se ne ispire, za malo dodatnog sjaja u kosi" objasnila je fanovima u videu prije mjesec i pol u kojem nježno s ovim miksom proizvoda prolazi kroz kosu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

U rujnu je predstavila svoj novi obnavljajući šampon i regenerator, načinjene od sastojaka biljnog porijekla, a koji vraćaju kosi vlagu, sjaj i jačaju je. Glumica je iskoristila trenutak da demonstrira pravilan nači nanošenja - pod tušem. Bazičan i suvišan savjet? No ruku na srce, tko ide pod tuš s četkom za kosu i tamo učešljava regenerator? Profi potez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Što Jennifer radi s kosom mnogi prate još od 90-ih, a jednako tako i što poduzima glede godina, a njezini stavovi o starenju ne samo da su genijalno "normalni" nego kao takvi i vrlo ispirativni. Tako je nedavno za magazin Glamour ispričala: "Dvije su stvari neizbježne. Prvo: starenje. Drugo: uvijek će biti kritika na račun izgleda. Za mene su godine pitanje kako se najbolje brinuti o sebi, mentalno i fizički. Možemo prospreirati i kad starimo, zahvaljujući novim saznanjima o zdravlju, prehrani, tehnologiji, znanosti."

Ako želiš imati sijedu kosu, samo naprijed. Ako ju želiš obojiti, i to je super. Svako bi trebao imati pouzdanja u svoj izbor, bilo da je to prirodna ili obojena kosa. S kosom možemo izraziti sebe, sviđa mi se što se raspoloženje i energija mogu promijeniti s promjenom frizure, šišanjem ili novom bojom. Treba prigrliti sve što nas čini sretnima."

 

Posjeti Miss7.24sata.hr