U modu se vraća se kopča za kosu?!

Pinterest/AlbionFit
Možeš li vjerovati da se tipična kopča iz 80-ih (popularna i u 90-ima!), tzv. banana, vraća u modu?! Ipak, nije to rekao baš bilo tko...
Vidi originalni članak

Ništa nije cool dok Rihanna ili Alexander Wang ne kažu suprotno; a izgleda da oni kopču za kosu jaaako žele. Naime, Wangova posljednja kolekcija inspirirana je 80-ima, pa su manekenke koračale pistom noseći i banana kopče za kosu u metalik srebrnoj boji. Misliš li da takav duplić možeš već sutra kupiti u lokalnoj drogeriji, varaš se. Radi se o kopči s finišom od pravog kromiranog srebra i s utisnutim Wangovim logom. 

Ako nisi sigurna kakve osjećaje ti pobuđuje povratak ovog dodatka, nisi jedina. Dok se neke žene kunu u to da jedino ova kopča drži i najtanje i najfinije vlasi, druge su očito protiv nje jer je bila u modi kada su se prikazivali "Prijatelji". Premijerno. Međutim, u modu se vratio i scrunchie (debela gumica za kosu obložena tkaninom), dakle sve je moguće... Ipak razumijemo poveznicu; kopča je bila svojevrsna oznaka moćnoga looka biznis žene u 80-ima. Na pisti je išla uz zalizanu kosu pa je tako dobila moderni twist. 

Međutim, još uvijek nije poznato hoće li ove kopče biti u prodaji od jeseni. Stilisti su u backstageu bili iznimno pažljivi s njima, jer je izrađena tek nekolicina i hej, ako se razbiju, nema ih za reviju. Tako da vidimo li ih ipak na policama na jesen, vjerujemo da će se prodavati tik do Tom Fordovih kožnih obruča kao must have komada sezone. S druge strane, ipak ti nitko ne brani kupiti kakav duplić za 20 kn.

MOŽE JEDAN SHOPPING? 20 modnih komada koje kupujemo u veljači

Posjeti Miss7.24sata.hr