U hrvatske drogerije su stigli gurmanski parfemi u najslađim pakiranjima poput čokolade

Sweet Tooth by Sabrina Carpenter Foto: Sweet Tooth by Sabrina Carpenter
Vidi originalni članak

U naše drogerije su konačno stigli parfemi slavne Sabrine Carpenter, američke pop zvijezde. Tijekom posljednje dvije godine ona je predstavila dva mirisa koji ne samo da mirišu na desert, već dolaze u najslađem pakiranju. Mirisi su smješteni u bočice u obliku čokolade, što ih čini savršenim poklonom za svakoga tko voli slatko!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝖲𝗐𝖾𝖾𝗍 𝖳𝗈𝗈𝗍𝗁 𝖻𝗒 𝖲𝖺𝖻𝗋𝗂𝗇𝖺 𝖢𝖺𝗋𝗉𝖾𝗇𝗍𝖾𝗋. (@swtoothq)

Beauty Skin tintovi mogu biti pogodak ili potpuni promašaj - ovih 8 te sigurno neće razočarati!

Tko je Sabrina Carpenter?

Sabrinino putovanje bilo je raznoliko i uspješno. Prvo veliko priznanje je stekla svojom glavnom ulogom u filmu “The Short History of the Long Road” iz 2019., koji je premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu. Njezine druge zapažene uloge uključuju izvedbe u “Girl Meets World” i “The Hate U Give”.

No, u posljednja dva mjeseca Sabrina je ostavila značajni utisak u svijetu glazbe sa svojim hitom “Espresso” koji se već nalazi na svjetskim top listama, ali i našim ljetnim playlistama. Njezini raznoliki talenti i postignuća doveli su ju i na Forbesov prestižni popis "30 Under 30" 2022. godine. Nije ni čudno što se otisnula i u carstvo mirisa kad je sve čemu se posvetila u konačnici bilo vrlo uspješno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝖲𝗐𝖾𝖾𝗍 𝖳𝗈𝗈𝗍𝗁 𝖻𝗒 𝖲𝖺𝖻𝗋𝗂𝗇𝖺 𝖢𝖺𝗋𝗉𝖾𝗇𝗍𝖾𝗋. (@swtoothq)

Beauty Ovaj viralni hit iz Müllera je najbolji piling za pripremu kože tijela za ljeto - potvrdilo 75.000 kupaca!

Sweet Tooth parfem prvijenac slavne pop zvijezde

Prvi miris, Sweet Tooth, lansiran je 2022. Ovaj cvjetno-voćni gurmanski miris majstorski je osmislio Gil Clavien. Otvara se gornjim notama sljeza, čokolade, kandiranog đumbira i bergamota. Srce mirisa otkriva note madagaskarske vanilije, kokosovog mlijeka i jasmina. Dok se taloži, do izražaja dolaze bazne note šlaga, šećera, mošusa i kašmirovog drveta koje ostavljaju trajan dojam. Miris je slatka, ali sofisticirana mješavina koja odražava Sabrininu ljubav prema slatkišima.

Sweet Tooth Caramel Dream je ultimativni recept za neodoljivu zavodljivost

Godine 2023. Sabrina je svojoj slatkoj kolekciji dodala još jedan miris - Sweet Tooth Caramel Dream. Ovaj miris jantarne vanilije otvara se gornjim notama bademovog mlijeka, šećera, naranče, limuna i frezije. Srčane note tamne čokolade, vanilije, orhideje i cvijeta naranče unose cvjetni prizvuk u gurmanski miris. Miris završava baznim notama karamele, pačulija, jantara, mošusa i sandalovine, ostavljajući topao i ugodan trag.

Beauty Balea je lansirala novi serum za područje oko očiju - riješi se podočnjaka za samo 4,95 eura!

Neodoljivo slatko pakiranje ovih parfema izgledat će divno u svačijoj kolekciji

Ono što ove mirise čini još privlačnijima je njihovo pakiranje. Parfemi su smješteni u bočicu izrađenu po uzoru na pločicu čokolade. Staklene bočice, u zlatnim i rose gold tonovima, zasigurno će dodati dašak elegancije svačijoj polici s parfemima. Pakiranje, kao i sami mirisi, savršen je spoj slatke nevinosti i zavodljivosti.

Ovi parfemi, sa svojim aromama poput deserta i ljupkim pakiranjima, definitivno su ostavili slatki utjecaj na industriju mirisa i nitko nije sretniji od nas što ih konačno možemo kupiti i u hrvatskim drogerijama ili putem linka, po cijeni od 28,90 eura. Ako si ljubiteljica slatkih, gurmanskih mirisa, vrijedi isprobati jednu od dvije Sweet Tooth verzije Sabrine Carpenter.

Beauty U Hrvatsku je stigao novi 14-dnevni tretman lica protiv mrlja za ujednačen i sjajan ten

Posjeti Miss7.24sata.hr