U Douglasu sada možeš kupiti parfem za kosu - povoljan je, dolazi u velikoj bočici, miriše top i njeguje vlasi!

Instagram @sarahangius Foto: Instagram @sarahangius
Vidi originalni članak

Tražiš li način na koji bi tvoja kosa cijeli dan mogla mirisati svježe i fantastično, bez obzira na to kad si ju zadnji put oprala? Douglas je sada uključio još jedan novitet u svoju ponudu, a radi se o parfemu za kosu. Ovaj pristupačan proizvod dolazi u izdašnoj bočici, ima neodoljiv miris i čak njeguje kosu svojim vrhunskim sastojcima. MULAC Miss't Berry Hair Essence je dodatak haircare rutini koji želimo imati! Dodatni plus je to što nam ovaj parfem za kosu može biti jeftinija zamjena za klasične parfeme.

Beauty Imaš kovrčavu kosu? Trebat će ti za jesen ekstra hidratantni proizvodi

Što čini MULAC Miss't Berry Hair Essence posebnim?

MULAC Miss't Berry Hair Essence ističe se svojim senzualnim i neodoljivim mirisom. Miris je zagonetan, kombinira jasmin s toplim, zavodljivim notama drveta i vanilije, sve obavijeno nježnom, utješnom ambrom. Ovaj parfem za kosu nema samo neodoljiv miris, on je obogaćen hranjivim sastojcima poput ulja borovnice i biljnog keratina dobivenog iz konoplje i riže. Ove komponente neće samo učiniti da kosa nevjerojatno miriše, već pomažu zaštititi i restrukturirati naše vlasi. Dobro je znati da je Miss't Berry i veganski proizvod.

Beauty Ovaj kućni tretman ostavlja kosu svilenkasto mekom i zrcalno sjajnom - pogledaj rezultate u videu!

Kako koristiti MULAC Miss't Berry Esenciju za kosu?

Korištenje ovog parfema za kosu vrlo je jednostavno. Samo zatvoriš oči, držiš bočicu na cca 20 cm udaljenosti od suhe kose i ravnomjerno pošpricaš. Za još intenzivniji i dugotrajniji miris možeš ga kombinirati s uljem za kosu - Huilberry10.

Zašto je parfem za kosu sljedeća velika stvar?

Parfem za kosu je praktičan i puno povoljniji način na koji uvijek možeš mirisati svježe. Za razliku od tradicionalnih parfema, mirisi za kosu posebno su formulirani da budu nježni prema vlasima pa često uključuju hranjive sastojke koji potiču zdravlje kose. MULAC Miss't Berry Hair Essence ističe se iz nekoliko razloga. Veličina bočice u kojoj dolazi, njega koju pruža i jedinstveni mirisni profil čine ga proizvodom koji bi svatko poželio imati na svojoj kupaonskoj polici. Ovaj parfem za kosu možeš kupiti na linku, po cijeni od 18,69 eura.

Beauty Najguglaniji: 5 proizvoda za kosu koje ljudi ove godine najviše traže putem Googlea

Detalji o brendu: MULAC

MULAC ističe svestranost, inovativnost i kreativnost kao svoje jače strane. Hashtagom #showyourart brend pozivaju na dijeljenje vrijednosti kao što su jedinstvenost i različitost kroz nekonvencionalne makeup proizvode i lookove. Osnovan je 2014. godine u Italiji i od tada se konstantno trude predvidjeti beauty trendove. Pristup im je holistički i svi njihovi proizvodi su veganski. Koriste pažljivo odabrane sirovine i većina proizvoda za njegu kože te njihovi Hair Lab proizvodi imaju više od 90 % sastojaka prirodnog podrijetla. Uz to, njihova pakiranja su rezultat stalnih istraživanja tržišta i pridaje im se velika pozornost prilikom osmišljavanja i kreiranja proizvoda.

Beauty 3 beauty tretmana koja nikad ne bi trebala raditi sama kod kuće - a jedan sigurno radiš!

Posjeti Miss7.24sata.hr