U dm je stigao Balea proizvod bez kojeg više ne napuštamo dom - dezodorans za stopala

Instagram @jimmychoo Pedikura za ljeto 2024.
Vidi originalni članak
  • Na dm web trgovini smo uočili vrlo zanimljiv proizvod koji će nam svima i više nego dobro doći u trenutcima kada su vrućine zaista nesnosne
  • Balea je brend koji u ponudi ima razne proizvode za njegu tijela od glave do pete. Doslovno
  • Baš kao što stavljamo dezodorans ispod pazuha protiv znojenja i neugodnih mirisa, sada ćemo, na jednak način, koristiti Balea dezodorans za stopala
  • Pročitaj više: Balea ima novu kremu za stopala uz koju ćemo imati mekane i glatke pete cijelo ljeto

Ljeto ne možemo zamisliti bez svakodnevnog korištenja dezodoransa ispod pazuha. Ponekad i više puta u danu. Osim što nam znoj smeta zbog osjećaja vlažnosti na koži, često nam čak i više smetaju neugodni mirisi koje znoj uzrokuje. Ipak, nisu pazusi jedino mjesto na našem tijelo koje je sklono znojenju i neugodnim mirisima jer tu su i naša stopala.

Ona su dio tijela koji prilikom njege tijela često zaboravimo, a mogu nam stvoriti jednake "probleme" kao i oznojeni pazusi. I da, želimo naglasiti da otekla i oznojena stopala tijekom ovih vrućina nisu ništa čudno, ali smo mi sretne jer smo pronašle rješenje u dm online trgovini, a riječ je o Balea čudu u bočici.

Riječ je o Balea dezodoransu za stopala. Znamo da zvuči pomalo neobično, ali zaista je korisno. Što radi Balea dezodorans za stopala? Pa sve ono što nam je potrebno tijekom ovih visokih temperatura. Ovaj Balea proizvod djeluje kao i klasični dezodorans samo je namijenjen za stopala. Dolazi u spreju i nanosi se prskanjem na stopala koji automatski pruža osjećaj svježine te ih rashlađuje što je i više nego potrebno u ovim vrućim danima.

Osim dugotrajne svježine, Balea dezodorans za stopala štiti od znojenja i kao posljedica istoga, od neugodnih mirisa. Više ti neće biti neugodno izuvati se kada dođeš u goste. Iako je ovaj proizvod u spreju ne moraš se brinuti jer ti stopala od njega neće biti vlažna s obzirom na to da se brzo upija, a kožu stopala ostavlja njegovanom i svježom. Cijena ovog blaga u bočici je samo 1,55 eura i proizvod je dostupan na dm web trgovini, a na istoj možeš provjeriti je li dostupan u tvojim obližnjim dm prodavaonicama.  

Beauty Novi Balea piling za kosu je takav hit da ga je u dm-u gotovo nemoguće pronaći. O čemu je riječ?

Posjeti Miss7.24sata.hr