U BIPA drogerijama postoji jeftiniji duplić Tom Ford Tobacco Vanille parfema za samo 5 eura. Odličan je!

Instagram @khvankris
Vidi originalni članak
  • Luksuzni miris za samo 5 € koji ima gotovo identičan profil nota kao Tom Ford Tobacco Vanille, zvuči pomalo nevjerojatno?
  • Korisnici ističu da ovaj dupe također traje cijeli dan bez potrebe za ponovnim nanošenjem
  • Ovaj uniseks miris prikladan je za dnevnu i noćnu upotrebu, sve sezone, i može se koristiti kao baza za stvaranje jedinstvenih kombinacija s drugim parfemima, a možeš ga naći u Bipi
  • Pročitaj više: Ovo su neki od najmoćnijih beauty brendova na svijetu - svi obožavaju njihove proizvode!

Ako si zakleta obožavateljica parfema i sanjaš o posjedovanju luksuznog parfema Tobacco Vanille Toma Forda, ali njegova visoka cijena se nikako ne uklapa u tvoj budžet, ova vijest mogla biti uljepšati dan. Otkrili smo duplić koji na najbolji mogući način hvata bit ovog kultnog mirisa, a njegova cijena teško može biti pristupačnija nego što već je. Možda si već čula za Economic mirise među kojima se krije i ovaj duplić, a ako nisi, u nastavku možeš doznati sve detalje.

Beauty Ugledni Marie Claire je presudio: Ovo je najbolji ženski parfem svih vremena!

Privlačnost Tobacco Vanille parfema Toma Forda

Prije nego što otkrijemo pojedinosti o našem povoljnijem otkriću, doznaj što Tobacco Vanille parfem Toma Forda čini tako poželjnim. Naime, ovaj miris dio je ekskluzivne Private Blend kolekcije, a prikladan je i za žene i za muškarce. Ponosi se luksuznom mješavinom mirisnih nota duhana, vanilije, kakaa i začina, koja stvara topao, raskošan i sofisticiran parfem koji je osvojio mirisne entuzijaste diljem svijeta. Uz to, ovo je savršen miris za svaku sezonu.

Beauty Fenty Beauty ne prestaje s inovativnim proizvodima. Evo parfema u obliku kompaktnog balzama

Jedini nedostatak Tobacco Vanille parfema Toma Forda je to što ima prilično visoku cijenu. Po cijeni od 314,99 eura za bočicu od samo 30 ml, ovaj miris ostaje luksuz o kojem mnogi mogu samo sanjati. No, srećom, ova visoka cijena potaknula je mnoge ljubitelje parfema u potragu za pristupačnijom alternativom koja može pružiti slično mirisno iskustvo - i pronašli su ga!

Predstavljamo pristupačnu alternativu: Economic br.147

U BIPA drogerijama nalazi se skriveni dragulj koji je izazvao valove oduševljenja među ženama diljem regije. Ovo izvanredno otkriće nazvano je Economic, a br.147 je uniseks miris koji pripada obitelji orijentalnih i začinskih mirisa baš kao Tobacco Vanille brenda Tom Ford. Ono što je uistinu zapanjujuće kod ovog parfema je njegova nevjerojatno pristupačna cijena jer za samo 5 eura možeš imati bočicu od 20 ml.

Beauty Već znamo da su parfemi inspirirani koktelima najveći trend jeseni - ovih 7 će se rasprodati!

Mirisni profil parfema Economic br.147

Ova povoljna alternativa može se pohvaliti nevjerojatno sličnim mirisnim profilom kao Tobacco Vanille Toma Forda. Miris se otvara začinskim akordima i duhanom, stvarajući upečatljiv prvi dojam. Nakon nekog vremena, srednje note otkrivaju skladnu mješavinu slatke vanilije, kakaovca i cvijeta duhana, koji dodaju dubinu i kompleksnost ovom mirisu. Potom donje note zaokružuju parfem drvenastim notama i dodirom slatkog voća, pružajući dugotrajnu i nezaboravnu završnicu.

@svetkrozmojeoci Replying to @ddragojevic koji je tvoj omiljeni parfem? prihvatam sve dobre preporuke 😍 #fyp #foryoupage #parfemi #economicparfemi ♬ Feather - Sped Up - Sabrina Carpenter

Beauty Prema TikToku, ovaj parfem će ti zaraditi više komplimenata od svih koje si dosad isprobala

Zašto Economic br.147 izaziva valove oduševljenja?

Economic br.147 nam nudi luksuzno iskustvo za samo 5 eura. Ova povoljna cijena ne dovodi u pitanje kvalitetu, budući da parfem pruža bogatu i složenu aromu koja parira skupljim opcijama. Korisnici su posebno impresionirani dugotrajnošću mirisa, ističući da traje cijeli dan bez potrebe za čestim ponovnim nanošenjem. Ova impresivna postojanost često se povezuje s vrhunskim parfemima, čime se Economic br.147 ističe čak i među pristupačnim mirisima. Uz to, Economic br.147 možeš nositi tijekom dana i noći jer se dobro prilagođava različitim prilikama i okruženjima. Štoviše, njegov uravnotežen sastav omogućuje nam da ga nosimo tijekom svih godišnjih doba, što ga čini svestranim dodatkom svakoj kolekciji mirisa.

Beauty I oni zaslužuju mirisati božanstveno: u Martimex je stigla Fefé, Dolce & Gabbana mirisna maglica za pse

Uz to, nemoj se bojati eksperimentirati s Economic br.147 kao bazom za druge mirise. Njegova bogata, kompleksna aroma može poslužiti kao izvrsna baza za slojevito nošenje parfema i stvaranje jedinstvenih, personaliziranih mirisa. Pokušaj ga kombinirati s drugim parfemima u svojoj kolekciji kako bi otkrila nove i uzbudljive kombinacije mirisa koje su krojene prema tebi.

Gdje pronaći Economic br.147?

Ovaj nevjerojatni dupe dostupan je u odabranim BIPA drogerijama, ali i putem službenog web shopa na linku. Također, možeš se javiti direktno u inbox brenda na Instagramu kako bi naručila novi miris. Economic br.147 nudi izvanrednu alternativu za one koji traže miris koji nalikuje Tobacco Vanille Toma Forda, ali bez visoke cijene. Bez obzira na to jesi li obožavateljica mirisa s ograničenim budžetom ili jednostavno voliš iskoristiti dobru ponudu, ovo BIPA otkriće svakako vrijedi isprobati. Dobar parfem ne mora uvijek koštati cijelo bogatstvo.

@leco_rs Predstavljamo vam 2 najpopularnija unisex ECONOMIC parfema. ✨ #economic #economicparfemi #unisexparfemi #unisex #leco #srbija ♬ original sound - LECO

Beauty Kultni Marc Jacobs Daisy dobio je novu, 'divlju' verziju s mirisnim notama cvijeta banane

Posjeti Miss7.24sata.hr