Trik s maskarom Selene Gomez, otkako su ga prigrlile druge zvijezde, nanovo je hit na mrežama

Instagram@selenagomez
Vidi originalni članak
  • Dok neke slavne osobe koje poručuju fanovima "čisti lice" i "pij puno vode", cijeni se kada neka zvijezda otkrije neke doista korisne informacije
  • Čini se kako je Selena Gomez shvatila zadatak, barem tako možemo zaključiti po reakcijama
  • Na TikToku često dijeli beauty savjete i trikova koje je naučila tijekom godina u industriji zabave

Očito Selena Gomez zna ponešto o šminkanju. Naime, glumica i pjevačica nosi makeup još od predtinejdžerske dobi, a i godinama izbliza promatra najbolje vizažiste u showbizu, a ne treba zanemariti ni činjenicu da je pokrenula i vlastiti kozmetički brend 'Rare'.

U prošlosti nam je pjevačica već otkrila rutinu svog no makeup makeupa, naučila nas da će se korektor bolje izblendati ako ga prvo ostavimo nekoliko minuta da se 'marinira', a pokazala nam je i da malo konture ispod usne može dati iluziju dodatne punoće.

Međutim, savjet koji je doista zapalio TikTok bilo je nanošenje maskare, koji je Selena podijelila u videu 'moj jednostavni brzi izgled' o tome kako koristi toniranu hidratantnu kremu.

@selenagomez @rarebeauty ♬ Crazy - Patsy Cline

Nakon što je nanijela temeljni sloj, Selena je pokazala kako pažljivo stvara ovaj efektni lutkasti izgled trepavica. Dakle, nakon što je četkicom prešla preko trepavica na gornjem kapku, pincetu je premazala maskarom i vrhom pincete stiskala donje trepavice tako da ih grudice maskare slijepe. I evo efekta definiranih trepavica, kao u lutke. 

@hayleybuix Have you tried this?? #makeuphacks #mascarahacks #selenagomez ♬ original sound - sped up afrobeats

Tajna zdrave kože Ova dva proizvoda ključna su za njegu kože i trebala bi biti dio svake ozbiljne kozmetičke torbice

I, premda je tada ovaj trik zapalio internet te su brojne korisnice TikToka i Instagrama iskušavale trik, trend ovakvih trepavica nedavno je ojačao jer ga je počelo koristiti još više slavnih osoba. Već ove godine pokazale su to Zendaya i Jenna Ortega sa svojim trepavicama na dodjeli nagrada SAG, a prošli tjedan je Dua Lipa objavila je sliku makeupa za oči sa sljepljenim, grudastim donjim trepavicama.

Nije iznenađenje da nam Selenini savjeti još uvijek zvone u ušima. Hashtag #selenagomezmascarahack prikupio je 330 tisuća pregleda, dok je video @hayleybuix koji rekreira Selenin trik prikupio više od 1,3 milijuna lajkova i više od 9,5 milijuna pregleda.

Dakle, ako tražiš savršeno definirane "paučaste" trepavice, Selena Gomez zna kako. I, kad smo već kod toga, isprobat ćemo trik s rumenilom preko nosa koji je upotrijebila u istom videu kako bi dobila prekrasno prirodno rumenilo. 

Beauty 9 pristupačnih kozmetičkih proizvoda koje zvijezde stalno zagovaraju, od Victorije Beckham do Kate Middleton

Posjeti Miss7.24sata.hr