Trik Jenne Ortege za 'bad hair day' je izvrstan, oduševit će sve kojima je slaganje frizure tlaka

Instagram Jenna Ortega
Vidi originalni članak
  • Zvijezda serije 'Wednesday', Jenna Ortega, nedavno je otkrila beauty trik za dane kad kosa jednostavno izgleda loše
  • Trik i nije neka mudrost, ali nema veze. Postao viralni hit, vjerojatno zato što nam neće zadati puno posla
  • Mlada glumica problem s kosom ekspresno riješi, najstarijim potezom na svijetu

Čak i megazvijezde poput glumice Jenne Ortege imaju tzv. 'bad hair' dane, kad kosa jednostavno neće slušati i ne stoji dobro, ma šta radili. Zvijezda, koja je dugu kosu ošišala gotovo odmah nakon što je serija  'Wednesday' objavljena na Netflixu i sad nosi 'shaggy wolf cut', kaže da se frizerki tim inače brine o njezinoj frizuri. Najviše posla imaju sa šiškama, ali unatoč profesionalcima koji je sređuju za crveni tepih, TV nastupe i druga javna pojavljivanja i ona je samo obična djevojka. Koja kao i svi ostali zna imati dane s lošom frizurom, kad kosa jednostavno loše izgleda. 

Life&style Od 'Djevice Jane' do 'Wednesday', ovo je potpuni vodič kroz najbolje filmove i serije Jenne Ortege

Jenna je podijelila tajne svoje ljepote, no i mnoge iznenadila izjavom da na proizvode za njegu kose ne troši novac. „Ako je dan za dobru kosu, onda je dan za dobru kosu" objasnila je svoj pomalo fatalistički stav. "A ako nije, šteta. Kada sušim kosu na zraku, prirodno nema valovitost. Mogu reći i da se za srediti šiške treba dosta napora, što je doista koma."

Ipak... „Mislim da se nikad neću previše baviti ni previše zamarati proizvodima za kosu“, izjavila je. Kad je snimanje u igri, frizura mi ovisi o stilistu, ali kada njega nema, jednostavno posegnem za omiljenom kapom. Za to služe kape ili šeširi." 

Neki, koji su očekivali trikove s posebnim frizurama, šamponima za suho pranje i slično, možda će biti razočarani. Drugi će biti oduševljeni stavom "samo bez uzrujavanja" i "čemu se zamarati sa sitnicama". Kapu na glavi nije smislila Jenna, ali nas je baš lijepo podsjetila čemu ona može poslužiti.

I ostatak beauty rutine Jenne Ortege jednako je jednostavan. Vazelin ili Aquaphor, krema za sunčanje i četka za kosu. „Držim se samo onog osnovnog za preživljavanje i mislim da je to u redu“, objasnila je svoje ultra-esencijalne odabire.

Glumica je također izjavila da ne nosi često lak za nokte, a tek ponekad se odluči za prozirni lak. Međutim, kada bira nositi boju, to je nijansa koju bi i Wednesday Addams definitivno odobrila. „Volim da su nokti prilično kratki i čisti“, rekla je glumica o svojim preferencijama. „Ali osjećam i da je crna uvijek sigurna oklada za lijepe nokte.“

Međutim, priznala je da u posljednje vrijeme eksperimentira s više boja za manikuru. „Nedavno sam napravila tamnocrvenu boju ili nešto slično za pojavljivanje u medijima, osjetila sam da želim razgovarati rukama, što mora značiti da mi se svidjelo“. Eksperimentiranje je ključno!

Life&style Penny iz 'Teorije velikog praska' uživa u svakom trenutku majčinstva i preslatkoj kćerkici

Posjeti Miss7.24sata.hr