Tik-tak, tik-tak... Ovo ti je posljednja prilika za osvajanje La PIEL poklon paketa!

PROMO
Vidi originalni članak
  • Ova genijalna nagrada izvući će ti osmijeh na lice - danas ti poklanjamo 2 La PIEL proizvoda
  • Value4Money: beauty natječaj je u tijeku pa glasaj i osvoji ovaj genijalan poklon paket 
  • Požuri, tek te nekoliko klikova i malo sreće dijeli od proizvoda uz koje će tvoja koža blistati, a ti neodoljivo mirisati! 

Naš Value4Money: beauty natječaj svaki dan može učiniti boljim! Ti samo trebaš 'svratiti' ovdje i zatim glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje, čime ulaziš u izbor za dnevnu nagradu. 

Danas je to prekrasan poklon paket koji je za tebe pripremio La PIEL. Držimo ti palčeve i nemoj zaboraviti javiti frendicama da i one mogu postati dobitnice - nagrade dijelimo svaki dan! 

La PIEL poklon paket sastoji se od sljedećih proizvoda...

Natural Luxury Parfumed Shower Gel to Cream Amber ORANGE

Moderna veganska formula ovog luksuznog gela za tuširanje spaja opojne mirise s prirodnim sastojcima te nježno čisti vašu kožu tijela, ostavljajući svilenkasti i mirišljavi osjećaj nakon korištenja. Amber Orange gel za tuširanje u kombinaciji s vodom i kružnim pokretima pretvara se u kremastu teksturu, a potom u nježnu pjenu, otpuštajući pritom dominantne baršunaste note ambera, opojnog tamjana i slatke naranče, dok u samoj bazi vladaju note mošusa, vanilije i pačulija. Gel ne sadrži agresivne sastojke koji mogu narušiti barijeru kože, već upravno suprotno, formula obogaćena glicerinom, organskim uljem divlje ruže i gotu kole hidratizirat će kožu i poboljšati elastičnost. 

Natural Luxury Parfumed Body Lotion Nar NOIR

Njega za tijelo je važan korak u zdravoj rutini brige o koži tijela. Zdrava, mekana i nahranjena koža su glavni pokazatelji kvalitetne njege, a miris će igrati važnu ulogu u tome kako se osjećamo. Bogata mješavina prirodnih sastojaka, hijaluronske kiseline, glicerina, antioksidativnih ekstrakata i organskih ulja čine Nar Noir losion za tijelo pravim luksuznim tretmanom za tvoju kožu. Nar Noir će dubinski hidratizirati i nahraniti kožu i pružiti ti baršunasti osjećaj na koži, dok će samozatajni i bogati mirisi ljiljana iz Casablance, šećerne vate, zadimljenog drveta, crvenog voća i šipka senzualno njegovati tvoja osjetila. Ne sadrži silikone, parafin, parabene i mineralna ulja. 

Ako si zadnji put propustila osvojiti ovaj poklon paket, to ne znači da tu grešku moraš ponoviti. Klikni ovdje i glasuj za beauty favorit u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda La PIEL proizvodi stignu baš u tvoje ruke. Sretno!

Posjeti Miss7.24sata.hr