Suvremena Amazonka s YSL potpisom

Yves Saint Laurent žena je ponosna, hrabra i spremna na sve izazove, a upravo takav tip žene je inspirirao jesenku kolekciju Rive Gauche ove modne kuće.
Vidi originalni članak

Lloyd Simmonds, kreativni  make up direktor Yves Saint Laurenta objasnio je viziju za novu sezonu: “Kaki, zlatne i duboko zelene oči zrače napetošću prema putenim mat crvenim usnama. Potpis YSL.”

Zvijezda jesenskog asesoara i cijele kolekcije je Palette Couture koja ima oblik dragulja ukrašenog krokodilskim motivom i emblemom YSL. Gravirana kaki patina kao i zlatna kompaktna podloga dobar je kontrast mat i sjajnoj temi koja otkriva delikatan prah s otisnutim uzorkom.Tri skladne nijanse prilagođene su svim bojama tena. Miješajući ih, možete naglasiti obraze, te stvoriti sjajno, vama prilagođeno rumenilo. 

“Ovo je alternativa rumenilu, nov način naglašavanja obraza. Dodajte tamniji ton za oblikovanje, a svjetliji na sljepoočnice, uz liniju rasta kose i na jagodice , objasnio je Simmonds. ”

Nadahnut ikonama Yves Saint Laurent modnog svemira, Rouge Pur Couture nudi Couture nadahnute boje za usne, koje se savršeno uklapaju u YSL modni statement.   Ove godine, Rouge Pur Couture prepušta se neodoljivoj mat teksturi. S ružem Rouge Pur Couture The Mats, usne su ukrašene dubokim, intenzivnim nijansama i mat sjajem. Kao umjetnik koji strastveno obožava boje, Lloyd Simmonds je kreirao 6 novih, vatrenih, baršunastih faseta crevene, od tamno crvene do boje šljive i dragog kamena granata.  “Krenuo sam od klasične crvene. Dodao sam zatim žutu, plavu i pigmente crne te stvorio paletu Couture nijansi sa sjajnim mat završetkom.”

Svilenkasti iluminator tena, nešto između highlightera i podloge Dare to Glow, must have je proizvod za žene koje žele veličanstven sjaj. Pravi nomad kolekcije jesen/zima 2012/2013 lako se sprema u torbicu i prati svaku ženu, kamo god ju njezino raspoloženje povede. “Nanesite ga na gornje dijelova lica – jagodice i čelo – tamo gdje se svjetlost koncentrira. Nanesite na unutarnje kuteve očiju kako biste ih posvijetlili, kao i na Kupidov luk, kako bi vaše usne izgledale punije”  savjetuje Lloyd Simmonds.

Nijanse i cijene detaljnije pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr