Sunce u kosi - trend sezone koji najavljuje popularan zagrebački salon Vikler i ruž

Vikler i ruž
Vidi originalni članak

„Ništa bolje ne najavljuje ljeto od osunčane kose, a upravo je to trend sezone.“- poručuju stručnjaci iz salona Vikler i ruž koji su nam objasnili koja je tajna ovako obojene kose.

Sigurno žudite za malo sunca u svom životu, a mi imamo rješenje kako postići izgled kao da ste se upravo vratili iz neke tropske oaze i zadržali zrake sunca u vašoj kosi.

„Postoje različite vrste pramenova no ove sezone traže se nježno osunčani i diskretni, a karakterizira ih tehnika kolorista koji potezima kista nanose boju slobodnom rukom, umjesto tradicionalne tehnike provlačenja češlja kroz dijelove kose, prije nanošenja boje od korijena do vrha.

Sa 'Sun kissed' pramenovima dobivamo vrlo različite rezultate, personalizirane i uklopljene u vašu frizuru koju će ovakvi pramenovi osvježiti i stvoriti efekt voluminoznije kose. Bitno je da se kod ove tehnike naglasak stavlja na područje oko lica, a pramenovi kose, na koje se nanosi boja moraju biti vrlo tanki kako bismo dobili općenito mekšu, suptilnu završnicu, s efektom highlightera na vaše lice. 'Sun kissed' pramenovi omiljeni su i jer imaju anti- age učinak koji svi priželjkujemo."- objašnjavaju stručnjaci iz Viklera i ruža.

Dok se prirodno osunčana kosa najčešće viđa na plavušama, imamo dobru vijest i za sve ostale. Pomoću 'Sun kissed' pramenova željeni efekt može se stvoriti na gotovo svim bojama kose i svim dužinama.

Posjeti Miss7.24sata.hr