Što vaš omiljeni ruž govori o vama?

Guliver Image/Getty Images
Svaka od nas ima omiljeni ruž koji voli imati svakodnevno ili u nekim izuzetnim prilikama.
Vidi originalni članak

Ipak, nijansa ruža koju najčešće biramo govori ponešto i o našem karakteru. Evo koja su značenja najpopularnijih boja ruževa.

Crveni ruž

Ako se često odlučujete za klasičan crveni ruž, to znači da ste autentični. Trendovi dolaze i odlaze, ali vi ste odani looku koji asocira na stari Hollywood. Sličan princip vrijedi i za međuljudske odnose u vašem životu – najviše se družite s ljudima koje poznajete od djetinjstva. Kada pronađete nešto što vam odgovara, držite se toga!

Nude ruž

Ako volite na usnama imati nude nijansu, vi ste kraljica samopouzdanja! Ne morate nositi upadljive i žarke boje da biste skrenuli pažnju na sebe. Samo za primjer uzmite Kim Kardashian, koja je poznata po ovakvom looku, i sve je jasno!

Žarkoružičasti ruž

Možda bi netko rekao da je vaš izbor, po pitanju make-upa, nezreo, ali vi ne marite puno za ovakve opaske. Ako se vi ugodno osjećate s takvim ružem na usnama, to je sve što vam je potrebno. Uvijek govorite isključivo ono što mislite i ne bojite se javno iskazati svoje stavove. Samo tako nastavite!

Ruž boje višnje

Usne u boji višnje taman su dovoljno egzotične i cool koliko je to neophodno. Neosporno ste chic i na račun svog izgleda dobivate komplimente na svakom koraku. To na druge može djelovati zastrašujuće i smetati im, ali to je neodvojivi dio vaše ličnosti.

Svjetloružičasti ruž

Kada je o vašoj beauty rutini riječ, vaš stil je suptilan i prirodan. Ne trudite se previše oko svog izgleda, ali nema ni potrebe za tako nečim. Koliko god se trudili ili ne, vi uvijek izgledate baš onako kako bi trebalo u danoj prilici… i mnoge djevojke vam zbog toga zavide. Čuvajte se njihove ljubomore!

Posjeti Miss7.24sata.hr