Što je drukčije u izgledu Antonije Stupar Jurkin?

instagram @janko_popovic_volaric
Antonija Stupar Jurkin jedno je od najljepših televizijskih lica, u posljednje vrijeme blista nam veoma posebnim sjajem... U čemu je njena tajna?
Vidi originalni članak

Instagram fotografijama Antonije Stupar Jurkin uvijek se veselimo i uopće nije tajna da nam je jedno od omiljenih TV lica. Iako nam je i prije bila prekrasna, u posljednje vrijeme stvarno se ističe po svojim makeup lookovima. Iako se možda događao i prije, pravi make up procvat uočili smo u studenom kada je Antonija pozirala u salonu Franić.

Na očima je imala glamuroznu nijansu tamnosmeđe i zlatne boje koja je sjajno izgledala uz njene plave oči. Usne je, pak, zadržala neutralnima, a obraze naglasila decentnim rumenilom. Ovaj savršeno glamurozni look istaknuo je njenu prirodnu ljepotu i besprijekoran ten, a istovremeno je pretvorio u pravu zvijezdu.

Da itekako zna zariskirati s lookom, Antonija je pokazala odvažnim makeupom u nijansama crvene. Dok je oči istakla blijedoružičastom bojom, na usnama se pograla zagasitom crvenom. I mi ti stvarno moramo priznati da je nam je ovaj look pravi favorit. 

Posljednji kreirani look također odlazi u jesensko-zimskom smjeru, u bojama šljive... U njemu je Antonija ipak donijela malo više drame. Osim doze nježne bakrene boje na očima, u kutovima oka napravljen je zgodan smokey eye. U nijansama šljive idu i usne pa voditeljica blista uistinu glamuroznim sjajem. 

BEAUTY Make up pogreške koje vizualno smanjuju oči

Posjeti Miss7.24sata.hr