Stigla je zabavna njega koju tvoja koža obožava!

PR/WhatsApp
Neodoljivim novim izdanjem teglica u pastelnim tonovima ružičaste, ljubičaste i tirkizne omiljeni Melem najavio je proljeće!
Vidi originalni članak

Ovog proljeća, osim beskompromisne njege lica i tijela, Melem vam donosi i dobro raspoloženje u vedrim pakiranjima. Pastelne nijanse ružičaste, ljubičaste i tirkizne osvojit će vas na prvu!

Zaboravi na pretrpanu torbicu, jer za neodoljivo meku i njegovanu kožu koja s nestrpljenjem očekuje prve zrake proljetnog sunca, sve što ti ovog proljeća treba u kozmetičkoj torbici je novo izdanje Melema. Idealan je kao podloga za mat ruževe, intenzivno njeguje suhu kožu oko očiju, a nezamjenjiv je i kao saveznik za meke i nježne ruke.

Dobra zabava zagarantirana je pri svakom susretu s omiljenom mazalicom, jer je u novom izdanju toliko slatka, da ćete ju htjeti pojesti! Ljubičasta, ružičasta ili tirkizna – koju god proljetnu boju odabrali, vaša koža bit će zaštićena na svakom koraku, a usne spremne za najnježnije poljupce.

Omiljena mazalica u malom, veselom pakiranju i dalje ostaje najpraktičnije rješenje za svakodnevnu njegu suhe i osjetljive kože, jer je zadržana originalna receptura i kvaliteta po čemu je Melem već generacijama poznat. Kremasta i svilenkasta tekstura dobivena je korištenjem prirodnih aktivnih sastojaka, zbog čega ga mogu koristiti baš svi.

Nove pastelne Melem teglice potražite na policama drogerija, specijaliziranih trgovina, ljekarni te velikim formatima trgovina po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 22,90 kuna.

Ne zaboravite - Melem je Melem, sve ostalo su samo kreme!

Posjeti Miss7.24sata.hr