Sol de Janeiro Bum Bum ulje za tijelo savršeno zateže kožu, a mi smo našle savršen dupe

Instagram @soldejaneiro
Vidi originalni članak
  • Sol de Janeiro Bum Bum ulje za tijelo dubinski hrani kožu, smanjuje natečenost i vidljivo učvršćuje, uz očaravajući miris pistacija i slane karamele
  • Moćna formula ovog ulja pruža vidljive rezultate zategnutije kože uz pomoć jedinstvenog Guaraná Caffeine+ Complexa
  • Sada smo pronašli pristupačniju alternativu: SPACE NK Caribbean Shores ulje za tijelo po cijeni od samo 18 eura nudi sličan tropski miris i hranjive sastojke
  • Pročitaj više: 100.000 žena je ovom neočekivanom proizvodu za njegu lica dalo 5 zvjezdica, a 8 ih se proda svake minute!

Postoji još jedna beauty tajna koja je mnogima proletjela ispod radara. O Sol de Janeiro Bum Bum Body Firmeza ulju za tijelo ne priča se dovoljno, a trebalo bi jer to nije samo još jedan nasumičan proizvod za tvoju kolekciju, on je ključan ako želiš postići onu zavidnu, savršeno toniranu kožu o kojoj si oduvijek sanjala. U nastavku otkrij zašto ovaj skriveni dragulj zaslužuje mjesto u tvojoj svakodnevnoj rutini njege kože tijela.

Beauty Ovo su neki od najmoćnijih beauty brendova na svijetu - svi obožavaju njihove proizvode!

Po čemu se Sol de Janeiro Bum Bum Body Firmeza ulje ističe od ostalih?

Sol de Janeiro Bum Bum Body Firmeza ulje za tijelo osmišljeno je kako bi dubinski nahranilo našu kožu, smanjilo osjećaj natečenosti, vidljivo učvrstilo i zategnulo kožu te ostavilo najljepši gurmanski miris pistacija i slane karamele iza sebe. Ono što izdvaja ovo ulje od ostalih je njegova jedinstvena mješavina moćnih sastojaka. Guaraná Caffeine+ Complex je zaštićena mješavina koja uključuje guaranu i Muira Puamu za poticanje mikrocirkulacije i podršku zdravlju limfnog sustava, kao i ekstrakt brazilske šljive, koji je bogat antioksidansima, vitaminom C i E. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Kapadia 🦋 (@ayeshakapadia)

Beauty Pet najboljih, hranjivih gelova za tuširanje uz koje ti ni krema za tijelo neće biti potrebna

Ulje također sadrži ekstrakt mikro algi, koji je održivog podrijetla i bogat polinezasićenim masnim kiselinama, a pomaže smanjiti natečenost i pospješuje mikrocirkulaciju. Osim toga, brazilsko maslinovo ulje, prepuno polifenola, vitamina i minerala, njeguje kožu bez ostavljanja masnog traga. Uz to, ono ima i luksuzni profil mirisa slavne Cheirose '62. U gornjim notama su pistacija i badem, dok su u srcu mirisa heliotrop i latice jasmina. Bazne note zaokružuju miris vanilijom, slanom karamelom i sandalovinom.

Beauty Nećeš požaliti ako ove jeseni svoj losion ili kremu zamijeniš hranjivim maslacem za tijelo

Bum Bum ulje za tijelo je luksuz u koji se isplati uložiti

Po cijeni od 54,59 eura za bočicu od 100 ml, ovo je ulje ulaganje u zdravlje i ljepši izgled kože. Ali dobro je znati da postoji povoljnija alternativa. Za one koji traže jeftiniju opciju koja neće biti toliki udarac za novčanik, otkrili smo fantastičan dupe. SPACE NK Caribbean Shores ulje za tijelo, po cijeni od samo 18 eura za nešto veću bočicu od 150 ml, ima sličan profil tropskih mirisa s notama mandarine, kokosa, jasmina, sandalovine i karamele. Sadrži hranjive sastojke poput estera jojobe i ulja avokada, a stekao je impresivnu popularnost pa je čak 127 bočica prodano samo u posljednjih pet dana.

Beauty Bestselling parfem Missing Person očarao je #PerfumeTok, a sada je dostupan i kao ulje za tijelo

Koja je presuda?

Bilo da se odlučiš za luksuzno Sol de Janeiro Bum Bum Body Firmeza ulje za tijelo ili njegov jeftini pandan iz SPACE NK, jedno je sigurno - moći ćeš reći zbogom suhoj koži bez sjaja i osjećati se bolje u vlastitom tijelu. Počasti se jednim od ovih nevjerojatnih ulja za tijelo, a za najbolje rezultate nanesi odabrano ulje za tijelo nakon tuširanja na blago vlažnu kožu. Masiraj kružnim pokretima, obraćajući posebnu pažnju na područja koja želiš učvrstiti i tonirati. SPACE NK ulje možeš naručiti putem linka, a Sol de Janeiro Bum Bum ulje dostupno je za kupovinu ovdje.

Beauty Prema Redditu, ovo su najbolja i najmirisnija ulja za tijelo za mekanu, glatku, nahranjenu i sjajnu kožu

Posjeti Miss7.24sata.hr