Šljokice i sjaj za jesen u trendu

S dolaskom zime sve češće inspiraciju pronalazimo u svjetlucavim zimskim pahuljama, kuglicama za bor i sličnim dekoracijama, a kuća Chanel je cijelu kolekciju posvetila upravo svjetlucavom make upu koji je veliki hit ove sezone.
Vidi originalni članak

Shimmeri, sedefasta sjenila i lakovi sa šljokicama naprosto ne smiju izostati iz vaše kozmetičke torbice ukoliko želite biti u trendu. Zlatne, crvene i nude nijanse se lako kombiniraju i na svakom licu ističu najljepše crte, a upravo te boje je kreativni direktor kuće Chanel, Peter Philips, odabrao kao osnovu ove trendovske kolekcije inspirirane ne samo predblagdanskim vremenom, nego i čuvenim nakitom kuće Chanel.

Lice

Mnoge žene zaziru od korištenja svjetlucavih pudera, zbog sjaja koji ističe nepravilnosti. Tajna se krije u korištenju proizvoda sa sitnim česticama koje na licu djeluju gotovo neprimjetno, ali i dalje daju onaj "sjaj iznutra" kojeg sve žene žele postići. Za svakodnevno osvježavanje make upa, odaberite puder u prahu sa sitnim svjetlucavim česticama, a nešto vještije žene mogu odabrati sjajni puder u kamenu kojim će naglasiti jagodice.

Usne

Čak i ako preferirate mat make up. Sjajnim usnicama je teško odoljeti. Sjajila su uvijek pri samom vrhu popisa najomiljenijih proizvoda svake žene, a varijante u kojima dolaze su nebrojene. Možete odabrati klasične šljokice ili pak ruž koji ostavlja dojam lakiranih usana. Preferirate li ruževe, u novoj Chanel kolekciji mjesto je pronašla popularna Rouge Allure linija obogaćena svjetlucavim česticama koje ne djeluju napadno te se mogu nositi tijekom cijeloga dana.

Oči

Večernji izlazak je nezamisliv bez smokey look-a, a ove sezone neka bude u kombinaciji crne i zlatne boje. Zlatna boja lijepo izgleda i tijekom dana, a nanesete li je uz unutarnji rub oka vizualno ćete otvoriti oko i učiniti pogled odmornim. Za svakodnevne prigode možete odabrati i svjetlucava smeđa sjenila koja dobro izgledaju u kombinaciji s crvenim ružem, ali i u trendovskim monokromatskim lookovima. Težite li prema monokromatskom looku, uz smeđe sjenilo kombinirajte sjajilo u zlatnoj boji.

Nokti

Ove sezone sve se vrti oko šljokica! Holo, duochrome, metalik ili flake lakovi su hit sezone koji ne smijete propustiti. Trend je počeo s Chanelovim Paradoxalom prošlog proljeća, a ove zime umjesto mračnih nijansi, nosi se blagdanska crvena boja. Crvena boja uvijek djeluje profinjeno i elegantno, a dozu glamura donose šljokice koje se diskretno presijavaju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr