Slatka zimska poslastica: Biobaza ima najmirisniju kolekciju prirodne kozmetike do sad!

PR/Krie Design
Vidi originalni članak
  • Biobaza je omiljene blagdanske slastice zapakirala u novu kolekciju prirodne kozmetike Biobaza Adriatic Heritage
  • Tradicionalne slastice ovih blagdana dolaze ti u obliku mirisnih gelova za tuširanje i krema za njegu tijela
  • Mirisne note fritula, arancina i botuna pronađi u novoj neodoljivoj kolekciji!

Biobaza Adriatic Heritage Collection predstavlja blagdansku kolekciju gelova za tuširanje i krema za njegu tijela, ograničene naklade, nadahnutu bogatom tradicijom i poviješću gradova smještenih na obali i otocima Jadrana. Posebno u njihovu čast, ovogodišnja Biobazina kolekcija posvećena je trima slasticama koje se tradicionalno pripremaju za blagdansko doba, a čiji sastojci ujedno pružaju i prirodnu njegu zimom iscrpljenoj koži: fritulama – najpopularnijoj slastici od aromatičnog tijesta prženog u vrućem ulju, arancinima – ušećerenim koricama sočnih naranči punih zanimljivih aroma i botunima ili husarskim kolačićima u obliku gumbića vojnika lake konjice K und K. Proizvodi sadrže birane prirodne sastojke iz recepata popularnih slastica, a koje i koža ujedno obožava, poput hranjivih maslaca, ulja, ekstrakata šipka, naranče i limuna. 

Simbol blagdana, fritule, svojom mekanom teksturom i neodoljivim mirisom donose blagostanje u svako okruženje u kojem se nađu. Fritule gel za tuširanje obogaćen je mirisnim sastojcima poput hidroliziranog protina badema, ekstraktom madagaskarske vanilije, koricom limuna i cimetom te će tvojoj koži pružiti baršunastu mekoću! Krema za tijelo s mirisom fritula rađena je na bazi prirodnih maslaca i ulja koja će nahraniti tvoju kožu svojom bogatom teksturom, ali bez masnog traga. 

Beauty Baš sada je vrijeme da kreneš s ovim ritualima i zablistat ćeš u najluđim danima u godini!

Gel za tuširanje s mirisom arancina probudit će sva tvoja osjetila svojim zavodljivim, slatkim mirisom i donijeti sunce u tvoju kupaonicu sa svojim eteričnim uljem korice slatke naranče, a tvojoj koži pružiti blistav izgled i tonus. Krema za tijelo s ovim okusom bit će idealna ako zimi imaš problema sa suhom, beživotnom kožom jer će ju svojom prirodnom energijom, ali i neodoljivim, gorko-slatkim mirisom, učiniti elastičnom i blistavom. 

Jedna od najslađih blagdanskih poslastica upravo su ovi prhki kolačići punjeni domaćom marmeladom. Botuni su maleni slatki zalogaji koji će mirisom ovog gela za tuširanje probuditi sva tvoja osjetila i njegovati tvoju kožu. U njemu ćeš pronaći ekstrakt šipka i proteine slatkog badema uz dodatak vanilije. Krema za tijelo istog okusa sadrži hranjive kakao i karite maslace, ali i ulja badema i sezama koji će nahraniti suhu kožu u potpunosti te joj pružiti mekoću i podatnost uz lagano nanošenje. 

Neodoljivog prirodnog mirisa, a ujedno i hranjivih formulacija, Adriatic Heritage kolekcija je idealan izbor za zimsku njegu kože, ali i poklone pod bor. Osjeti fritule, arancine i botune na svojoj koži, uživaj u slatkim ritualima njege i poželjet ćeš cijele blagdane provesti ispod toplog tuša! Ovu prefinu blagdansku kolekciju možeš ekskluzivno pronaći u svim Bipa trgovinama po cijeni od 21,90 kn za gel za tuširanje i 39,90 kn za kremu za tijelo!

PROMO Čarolija blagdana skriva se u Biobaza Winter Magic kolekciji

Posjeti Miss7.24sata.hr