Savršeno rumenilo košta samo 8 eura, a na svijetu nema ni približno dovoljno zaliha za sve koji ga žele

Instagram @katiewakenshaw Foto: Instagram @katiewakenshaw
Vidi originalni članak
  • Na TikToku redovito otkrivamo beauty poslastice koje iz ovog ili onog razloga zaslužuju biti dijelom naše beauty rutine
  • Najnoviji viralni hit je rumenilo brenda E.l.f, Camo Liquid Blush, kojeg je iznjedrio sve popularniji trend imena Sunset Blush kojem su u fokusu obrazi savršeno rumeni, preplanuli i sjajni, baš poput zalaska sunca
  • Tisuće oduševljenih kupaca dalo mu je 5 zvjezdica, u svakom ga trenutku pretražuju milijuni žena, a cijena mu iznosi svega 8 eura

Ako postoji razlog zašto na TikTok rado svraćamo, onda je to zato što baš svaka posjeta završi otkrićem kakve beauty poslastice koja iz ovog ili onog razloga zaslužuje biti dijelom naše beauty rutine. Ponekad su to proizvodi koji dolaze u paketu s rezultatima koje je jako teško nadmašiti, ponekad oni kojima je cijena toliko pristupačna da bi bila grehota nemati ih u kolekciji, a ponekad se dogodi da se po odličnoj cijeni nude rezultati koji opasno nadmaše sva očekivanja.

Baš takvo je i rumenilo brenda E.l.f, Camo Liquid Blush, novi viralni hit kojeg je iznjedrio sve popularniji trend imena Sunset Blush. Kako i samo ime trenda govori, ovog su ljeta u fokusu obrazi, istovremeno savršeno rumeni, preplanuli i sjajni, baš poput čarobnog zalaska sunca, a kako bismo stvorili najpoželjniji ljetni beauty look, potrebne su nam tek dvije točkice ružičastog i dvije točkice narančastog rumenila te nježni potez zlatnog highlightera. 

Beauty Ordinary proizvod za samo 10 eura savršen je za sve koji ne žele (ili si ne mogu priuštiti) filere u usnama

Svaka viralna priča krene s jednom objavom koja, poput kakve čarolije, opčini bespuća interneta, a ovoga je puta to bila objava TikTokerice Alisse Janay koja je pokrenula trend miješajući dvije nijanse E.l.f. Camo Liquid Blush rumenila. Nedugo nakon nje nema tko nije poželio spomenute nijanse u svojoj kolekciji, pa je tako samo na TikToku u ovim trenucima više od 38,4 milijuna pretraživanja E.l.f.-ovog hita.

@alissajanay1

If only i was at the beach rn 🥲

♬ original sound - Alissajanay

Samo rumenilo je iznimno pigmentirano, lako se blenda i pruža onaj obožavani dewy sjaj, a na Amazonu mu je pet zvjezdica dalo više od 4000 oduševljenih kupaca. Cijena od tek 8 eura samo je šlag na kraju, budući da je riječ o proizvodu za čije bi performanse, ako je vjerovati recenzijama, mnogi dali i puno više. 

Camo Liquid Blush rumenilo dolazi u 9 predivnih nijansi, a već je iz posjete službenoj stranici brenda jasno vidljivo koje su dvije nijanse potrebne za stvaranje najpoželjnijeg looka ovog ljeta. Ružičasta nijansa imena Comin’ In Hot Pink i narančasta u nijansi Gorg Orange jedine su koje su rasprodane, no s obzirom na to da su apsolutni bestselleri brenda, ne sumnjamo da će se zalihe obnavljati sve dok bude potražnje za njima!

Beauty Svi googlaju papreno skup čudotvorni balzam za usne napravljen prema željama Sofije Coppole

 

Posjeti Miss7.24sata.hr