Samo je željela urediti obrve, no sve je krenulo po krivu. Znamo kako rješiti ovaj problem

tiktok Isječak iz videa
Vidi originalni članak
  • Viralni video o pogrešnom bojenju obrva postao je savršena prilika da se nauči nešto korisno na tuđim greškama
  • Korisnica TikToka Libby boju za obrve ostavila je predugo, a to je rezultiralo pretamnim obrvama i mrljama od boje koje su se upile u kožu
  • Za uspješno uklanjanje istih mogu poslužiti micelarna voda, ulje, mlijeko i pasta za zube, a u idućem pokušaju bojenja poželjno je nanijeti vazelin na kožu oko obrva

Pošteno je priznati kako smo svi barem jednom počinili kardinalnu pogrešku kada je primjena beauty tretmana u pitanju. No, kažu da se na greškama uči pa ćemo sukladno tome prenijeti priču o mladoj Libby Anderson, kreatorici sadržaja na TikToku, koja je s korisnicima ove aplikacije poželjela podijeliti kako uređuje obrve.

 

@libbyanderson__

when you accidentally leave the eye brow dye on too long💖oh no indeed

♬ Oh No - Kreepa

Beauty Uz ovaj trik uvijek ćeš postići savršeno oblikovane obrve, i to kod kuće bez posjeta kozmetičarki

No, potkrala joj se fatalna pogreška - boju za obrve je ostavila predugo! To je rezultiralo pretamnim obrvama, ali i mrljom nastalom upijanjem boje u kožu oko obrva. Njezinu beauty nesreću pregledalo je više od 95 tisuća ljudi, a neki su joj spremno udijelili korisne savjete.

Poručili su joj da prije nanošenja boje na obrve okolno područje namaže vazelinom, kako ne bi došlo do prijenosa boje ne kožu. Također, otkrili su joj i kako ovaj problem može riješiti uz pomoć micelarne vode i štapića za uši, a od koristi pri uklanjanju boje može biti i ulje, mlijeko pa čak i pasta za zube. Kako bi izbjegla ovaj incident predloženo joj je da idući put obavezno namjesti tajmer ili alarm na odgovarajuće vrijeme.

Kako spasiti pogrešno počupane obrve

Beauty savjeti Vizažistica otkriva trik kojim ćeš postići punije obrve koje djeluju tako prirodno

Ovi savjeti zasigurno će dobro doći i djelu komentatora koji su se ranije susreli s istim problemom. "Ovo mi se dogodilo noć prije mog rođendana, doslovno sam ribala obrve dezinficijensom", "Napravila sam isto i pokušala ukloniti vatom, samo sam pogoršala situaciju", "Ajme, ovo sam ja! Dogodi mi se svaki put", samo su neki od komentara koji su se našli ispod spomenutog videa. Mi smo na ovoj pogrešci naučili, a ti?

Posjeti Miss7.24sata.hr