Sada i u drogeriji možeš pronaći instant korektor bora u tubici - djeluje već nakon prve upotrebe!

Instagram @jelena.nyc
Vidi originalni članak

Napredak znanosti na području njege kože donio nam je brojne proizvode koji nam mogu pomoći u učinkovitom rješavanju “nedostataka” koji se s godinama pojavljuju na našem licu, poput finih linija i bora. Jedno takvo rješenje sada je lako dostupno i osmišljeno je za postizanje trenutačnih rezultata - Remescar instant korektor bora! Ovaj vrhunski proizvod je čudo u industriji njege kože. On je posebno kreiran za ispravljanje finih linija i bora na osjetljivim područjima lica, kao što je područje oko očiju, između obrva te oko usta i nosa. Nakon samo jedne primjene ovog revolucionarnog proizvoda, on vidljivo popunjava i zaglađuje bore, čime trenutačno poboljšava izgled kože i daje joj gladak, osvježen i pomlađen izgled. Remescar instant korektor bora doista mijenja pravila igre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia von Loessl (@juliavonloessl)

Beauty Ova CC krema stekla je ogromnu popularnost jer je mnogima zamijenila puder - morala sam ju isprobati!

Remescar instant korektor bora trenutno zaglađuje kožu

Remescar instant korektor djeluje u samo nekoliko minuta. Njegova formula, koja sadrži tehnologiju e-Wrink®Flex, temelji se na jedinstvenoj kombinaciji ekstrakata crvenih algi, minerala gline, biljnih šećera i prirodnih molekula za zaštitu od vanjskih agresora i djelovanja raznih stresora na kožu. Ova nova tehnologija ima sljedeća 3 učinka:

  • učvršćuje kožu - kreira zaštitni sloj koji trenutno zateže kožu
  • ispunjava bore - jaka mješavina šećera smanjuje bore i čini kožu vidno glatkijom
  • specifična aktivacija stanica kože - prirodne molekule aktiviraju stanice u koži koja stari
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remescar Official (@remescar_official)

Beauty Top 7 laganih SPF seruma i fluida koji ne ostavljaju masne tragove na licu

Remescar instant korektor bora nije kao bilo koji proizvod koji zahtijeva dugotrajnu upotrebu za postizanje rezultata. Sa svojom inovativnom formulom on zaista daje trenutne rezultate. Nakon nanošenja prema uputama, potrebno je zadržati lice opuštenim 2-3 minute dok se proizvod ne osuši. Trebala bi odmah primijetiti smanjenje vidljivosti finih linija i bora, a ako si slučajno previše proizvoda nanijela na kožu, jednostavno ga obriši vlažnom maramicom.

Klinički dokazana učinkovitost

Remescar instant korektor bora klinički dokazano smanjuje vidljivost finih linija i bora. Međutim, važno je napomenuti da šminka na bazi ulja može smanjiti učinkovitost korektora. Uz to, prije nanošenja proizvoda preporučuje se korištenje hidratantne kreme.

Beauty 12.000 ljudi na listi čekanja konačno je dočekalo ovaj čaroban proizvod uz koji prištići nemaju šanse!

S Remescar instant korektorom za bore sada imamo brzo i učinkovito rješenje za fine linije i bore. Ovaj proizvod, koji je sada osim u ljekarnama, dostupan i u dm-u, mijenja pravila u njezi kože. No, upamti da je Remescar instant korektor bora osmišljen kako bi nam pružio mladenački sjaj u samo nekoliko minuta, ali ne i zamijenio dobru rutinu njege kože. Dakle, nemoj zaboraviti na svoju uobičajenu rutinu čišćenja, toniranja i hidratacije, a Remescar korektor bora može biti poput točke na “i” cijele rutine.

Beauty Jedan od najdražih drogerijskih brendova brojnih Hrvatica sada je lansirao anti-age kremu za vrat i dekolte

Posjeti Miss7.24sata.hr