Sad znamo otkud joj taj zdravi sjaj - evo koju šminku Kate Middleton svakodnevno koristi

Instagam
Vidi originalni članak
  • Čini nam se kako o Kate Middleton sve znamo, ali jasno je, to i nije tako
  • Volimo 'secirati' njezine outfite, no pitanje je koju kozmetiku koristi da bi onako zasjala
  • Doznali smo što je sve potrebno da se ppostigne ovaj prirodni look à la Kate 

Iako je vrlo malo vjerojatno da ćemo ikad vidjeti vojvotkinju od Cambridgea s klasičnim bobom ili dramatičnom crvenom usnom (možeš li to zamisliti !?), njezin suptilni make up i dalje je među najutjecajnijim na svijetu. Tako se Kate može pohvaliti da je nedavno odabrana za "najcool i najinspirativniju" ženu po izboru Britanaca koji sudjelovali u anketi koju je proveo Perspectus Global. Stoga ne čudi da se proizvodi za koje se sazna da ih ova 38-godišnjakinja koristi rasprodaju u rekordnom roku.

Moje lijepo zdravo tijelo Tajna njene mladolikosti: Reese Witherspoon dala je recept za napitak koji pije svaki dan i želimo ga isprobati

Ljubiteljica jednostavnosti

Dok su njezini favoriti kada je odjeća, ali i preparativna kozmetika u pitanju dobro poznati, njezini favoriti u sektoru dekorativne kozmetike do sada su bili obavijeni velom tajne. Štoviše, većina izvještaja spominje kako vojvotkinja preferira sama nanositi šminku, a navodno je to učinila i na sam dan svog vjenčanja.

Ipak, Kate rado posluša savjet stručnjaka pa se tako u nekoliko navrata obratila poznatoj britanskoj vizažistici Hanni Martin koja joj je preporučila određene proizvode koje ona i danas rado koristi. Riječ je o pravim klasicima u svijetu ljepote pa ne čudi stoga što za njih već godinama pronalazi mjesto u svom ormariću za šminkanje.

Trikovi 8 jednostavnih savjeta koje će tvojim očima dati mlađi, svjež izgled

Vojvotkinjini favoriti

Omiljena maskara Kate Middleton je Hypnôse brenda Lancome, a upravo je nju nosila i na svom vjenčanju 2011. godine. Od tada je ona njezin prvi odabir! Cijena ove maskare iznosi 285 kuna. Još jedan njezin neizostavni dodatak je nude ruž, a omiljeni odabir je Bobbie Brown ruž u nijansi  'Sandwash Pink'. Za njega ćeš trebati izdvojiti oko 265 kuna.

Maskara Lancome (285 kuna), ruž Bobbie Brown (265 kuna)

TAJNA LJEPOTE Cindy Crawford otkriva trik s mineralnom vodom i mlijekom za mladoliku kožu - i doista je odličan

Ako je vjerovati riječima njezine nekadašnje vizažistice, Kate koristi niz proizvoda ove američke kozmetičke marke pa se tako u njezinoj kolekciji našao njihov Long-Wear Even Finish puder (339 kn/30 ml), rumenilo u nijansi 'Pale Pink' (295 kuna) te set za oblikovanje obrva čija je cijena 509 kuna.

Puder Bobbi Brown (339 kuna), rumenilo Bobbi Brown (295 kuna), set za obrve Bobbi Brown (509 kuna)

BEAUTY Znamo koja je omiljena olovka za usne Jennifer Aniston - a imamo i jeftini duplić!

Osim ruževa u nude nijansi, Kate za dnevne obaveze bira i sjajila među kojima joj je favorit Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Upravo je njega izvukla iz torbice za vrijeme svog posjeta Wimbledonu 2019. godine, a prepoznatljivo ružičasto pakiranje potvrdilo je kako Kate rado koristi nijansu pod nazivom ‘Rose Shimmer’. Njegova cijena iznosi 215 kuna.

Sjajilo Clarins (215 kuna), paleta sjenila Urban Decay (369 kuna)

Tajne ljepote Navodno je Kate Middleton preporučila ovu kremu za lice Michelle Obami, doznali smo o čemu se radi

A kada su sjenila u pitanju, Kate preferira još jedan klasik - originalnu 'Naked' paletu brenda Urban Decay, a navodno je u jednom od razgovora ni manji ni više nego Michelle Obami požalila što je proizvod povučen iz prodajte. Vojvotkinja se tako morala zadovoljiti novom redizajniranom edicijom, ali kao i mnoge od nas i dalje pati za originalnom verzijom. Cijena nove 'Naked Reloaded' palete iznosi 369 kuna.

Korektor YSL (295 kuna), korektor Dior (250 kuna)

Zvijezde Andie MacDowell (62) otkriva tajne svog izgleda, a njezin 'kućni' recept za lijepe nokte svakako valja isprobati

A što Kate koristi za prikrivanje tamnih podočnjaka? Njezin odabir je YSL Touche Éclat korektor koji možeš nabaviti po cijeni od 295 kuna. Zanimljivo, kada je odabir korektora u pitanju njezina šogorica Meghan također je vjerna jednom poznatom francuskom brendu, no njezin odabir je  Dior Forever Skin Correct Concealer čija se cijena kreće oko 250 kuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr