Pureća koža, urasle dlačice i prištići po tijelu - ovaj proizvod je najbolji izum ikad i riješit će sve ove probleme

Instagram @paulinegandolfini
Vidi originalni članak
  • Skinfluencerica @bambidoesbeauty otkrila je game-changing proizvod za rješavanje problema pureće kože, uraslih dlačica, prištića po tijelu i grube kože stopala
  • Radi se o The Inkey List Glycolic Acid Exfoliating Body Sticku s glikolnom i salicilnom kiselinom u praktičnom sticku
  • Sada možemo postići vidljiva poboljšanja u samo nekoliko dana uz jednostavno nanošenje i bez ispiranja
  • Pročitaj više: Svaki dan ćeš se probuditi s kožom mekom poput bebine zahvaljujući ovom bestselling gelu za lice

Mnogi od nas se nikako ne mogu riješiti takozvane pureće kože (keratosis pilaris) na rukama i nogama, kao ni uraslih dlačica, prištića na leđima i dekolteu te grube kože na petama. Ovi uobičajeni problemi s kožom mogu biti frustrirajući i često se čine nemogućima za riješiti. Ipak, brojne skinfluencerice na društvenim mrežama neumorno isprobavaju proizvode kako bi pronašle rješenje i sada je @bambidoesbeauty otkrila jedan takav proizvod koji je pravi game-changer - The Inkey List Glycolic Acid Exfoliating Body Stick. Ovaj inovativni proizvod u sticku dizajniran je za precizno i jednostavno rješavanje višestrukih problema s kožom, što ga čini jednim od najboljih izuma ikada za postizanje glatke i besprijekorne kože cijelog tijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bambi Does Beauty (@bambidoesbeauty)

Beauty Ovo su neke od najboljih after-sun krema za umiriti i nahraniti kožu nakon sunčanja

The Inkey List Glycolic Acid Exfoliating Body Stick pravo je čudo u praktičnom pakiranju

Glikolna kiselina, ključni sastojak The Inkey List Exfoliating Body Sticka, snažna je alfa-hidroksi kiselina (AHA) poznata po svojim svojstvima eksfolijacije. Sa 7% glikolne kiseline, ovaj stick za tijelo djeluje tako da nježno odstranjuje odumrle stanice kože s površine, pomažući zagladiti grubu, neravnu teksturu poput keratosis pilaris, uraslih dlačica pa čak i grube kože na stopalima. Ovaj kemijski piling prodire duboko, pospješuje obnovu stanica kože i otkriva svježu, zdravu kožu ispod. Učinkovitim djelovanjem na korijen problema poput pureće kože, ovaj proizvod omogućuje vidljiva poboljšanja u samo nekoliko dana.

Beauty Ovaj anti-age proizvod često prolazi ispod radara, ali stručnjaci kažu da je heroj za kožu lica

Predstavljen u obliku čvrstog stika ovaj proizvod je jednostavan za korištenje te omogućuje precizno nanošenje. Može se koristiti kao dio jutarnje ili večernje rutine tako da je nanese izravno na problematična područja bez potrebe za ispiranjem. Isprva se preporučuje nanošenje 2-3 puta tjedno, potom se postupno može povećati na svakodnevnu primjenu. Uz to, iznimno je važno da se prije izlaganja suncu na područja kojima smo prešli stickom, nanese krema sa zaštitnim faktorom. Također, nakon uklanjanja dlačica mora proći najmanje 8 sati prije nanošenja The Inkey List sticka kako ne bismo izazvali iritaciju kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The INKEY List (@theinkeylist)

Beauty Serumi za tijelo su potpuni hit! Ova tri stigla su u dm i ne znamo koji bismo prvi isprobale

Salicilna kiselina za urasle dlačice

Urasle dlačice su jedan uporan problem s kojim se mnogi ljudi suočavaju, osobito na nogama i bikini zoni. Salicilna kiselina, još jedan aktivni sastojak koji se nalazi u formuli ovog sticka za tijelo, je beta-hidroksi kiselina (BHA) koja je izvrsna u čišćenju pora. S 0,5% salicilne kiseline, ovaj stick pomaže u sprječavanju i liječenju uraslih dlačica pilingom kože i smanjenjem upale. Redovitom upotrebom on može značajno smanjiti pojavu uraslih dlačica i učiniti našu kožu glatkom te manje sklonom iritacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The INKEY List (@theinkeylist)

Beauty Izgorjela si na suncu? Ovi savjeti i proizvodi će ti pružiti olakšanje i nahraniti tvoju kožu

Hranjivi shea maslac nahranit će i hidratizirati kožu

Kemijski piling ponekad može ostaviti osjećaj suhoće ili nadražiti osjetljivu i suhu kožu tijela, ali The Inkey List Glycolic Acid Exfoliating Body Stick rješava taj problem uključivanjem 10% shea maslaca u formulu. Shea maslac dubinski hidratizira i umiruje kožu te osigurava da naša koža ostane mekana i glatka, čak i dok se obavlja piling. Ova kombinacija učinkovitog pilinga i dubinske hidratacije čini The Inkey List stick za tijelo prikladnim za svakodnevnu upotrebu i pružanje trajno ljepše teksture kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The INKEY List (@theinkeylist)

The Inkey List Glycolic Acid Exfoliating Body Stick ultimativno je rješenje za rješavanje pureće kože, uraslih dlačica, prištića i grube kože stopala. Njegova moćna mješavina glikolne kiseline, salicilne kiseline i shea maslaca nudi sveobuhvatan pristup njezi kože, dajući vidljive rezultate za samo sedam dana - prema istraživanju provedenom na 100 ljudi. Sada možemo reći zbogom nepravilnostima i uživati u glatkoj koži kroz cijelu godinu. Dostupan je za kupovinu putem linka, a cijena mu je 17 eura.

Beauty Ovaj lagani mousse za hidrataciju s mirisom kokosa koristit ćemo cijelo ljeto - košta samo 4 eura!

Posjeti Miss7.24sata.hr