Probale smo: balzam za usne koji podiže razinu sreće

Your browser doesn’t support HTML5 video

miss7
Novi balzam za usne Oh Yeahh nastao je u suradnji s Institutom za sreću i prvi je koji podiže razinu serotonina, hormona sreće u tijelu. Novinarke miss7 odlučile su provjeriti je li to istina. Jesu li bile sretnije nego inače? Smiješak nije silazio s usnica? Pročitaj...
Vidi originalni članak

Svakodnevno se u beauty i preparativnoj industriji pojavljuju novi proizvodi zbog kojih čine da naša koža djeluje mlađe, kosa je ljepša... Uglavno, uvijek su obećanja velika. A tako je na tržište stigao i Oh Yeahh, prvi balzam koji doslovno podiže razinu sreće i poboljšava raspoloženje. Kako, molim??? Balzam, naime, sadrži u sebi HBC - The happiness boosting complex, formulu koja djeluje na sljedeći način: nakon što se balzam nanese na usne, treba se oblizati sloj (jer sastojci djeluju u dodiru sa slinom, ne sa kožom). Proizvod obećava da već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina u tijelu, što znači da ćemo za samo pola sati biti sretnije!

Ekstrakt serotonina obećavaju prirodni sastojci poput kakaa, ekstrakta kivija i Griffonia Simplicifolia (afrička biljka s fitoterapijskim svojstvima). Također, Oh Yeahh, ima zaštitni faktor 15.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Naravno, da smo se pohlepile za dnevnom dozom sreće; takvo nešto smo jednostavno morale isprobati, posebno zato što su ovi balzami već dostupni u ljekarnama diljem Hrvatske. Cijena? Nešto manje od 100 kn. miss7 novinarke, Sara, Anamaria i Kristina su 3 dana koristile ovaj balzam i evo rezultata. Jesu li sretnije?

Evo iskustava naših cura nakon korištenja ovog sretnog balzama:

SARA

"Počela sam ga koristiti u petak i jesam li se osjećala sretno? Da, s obzirom da je bio petak koji je meni sam po sebi sretan dan. Bio je kraj radnog tjedna, bilo je lijepo vrijeme. Nakon toga sam se u subotu družila s frendicom koju nisam vidjela jako dugo, logično - bila sam jako sretna. Bila sam na hamburgerima, zbog toga sam isto bila užasno sretna. Onda je došla kišna nedjelja, i onda je odjednom moja sreća nekako splasnula, bez obzira što sam nastavila mazati balzam na usne i stvarno se nadati da će funkcionirati, jer mi je sreće jako trebalo. 

SKINCARE Balzami za usne koji su toliko dobri da ćeš ih htjeti pojesti

Međutim, nije mi nekako funkcioniralo. I to sve do ponedjeljka. Dan četvrti. Sunčano vrijeme, osjećam se poprilično dobro, ne mogu se žaliti. E sad, je li to jednostavno do toga što je jednostavno lijep dan ili je to zato što ova stvarčica stvarno funkcionira. Ja stvarno i najiskrenije želim vjerovati da funkcionira jer bi nam svima bilo puno lakše kad ne bismo sami trebali krojiti svoju sreću, ali mislim da ćemo ipak morati. Ali, ako ovo i ne djeluje, djelovat će kao super placebo. Jer ako vjeruješ da ti to daje neku sreću, možda stvarno djeluje."

Sara je koristila rozi Oh Yeahh!

ANAMARIA

"Balzam za usne je proizvod bez kojeg doslovno ne izlazim iz kuće. Imam ih po svim torbicama, u svim džepovima svih jakna i ispod svakog sjedala u autu. Kad sam čula za balzam sa serotoninom - oduševila sam se. Realno, ideja je genijalna. Zašto se ja prva tog nisam sjetila?! Nakon tri dana religioznog korištenja Oh Yeahh! balzama, zaključila sam da će ovo ipak ostati samo dobra ideja. Primjećujem li razliku? I ne baš.

Mislim da ipak ne može i neće utjecati na moju ili tvoju razinu sreće, ali ako si u potrazi za novim super cool balzamom, mislim da smo ga pronašli! Dolazi u nekoliko različitih nijansa, a ja sam odabrala svoju najdražu - crvenu. Ostavlja blagi trag boje na usnama, ali ništa prenapadno niti preneuredno, jer ipak se radi o balzamu. No s druge strane, ako poput mene imaš neobjašnjiv fetiš na balzame za usne, ovaj kremasti, njegujući i pigmentirani ljepotan sigurno će se ubrzo naći i u tvojoj torbici... A da! Jesam li spomenula da ima okus kakaa?!"

NOVI TEST Probala sam eliksir za bezvremensku ljepotu i evo što se dogodilo

Anamaria je odabrala crveni Oh Yeahh! balzam

KRISTINA

"Kada sam čula da su na tržište stigli balzami za usne koja u sebi sadrže hormone sreće, bila sam sretna kao malo dijete - evo, već djeluje!. Ups, ili još uvijek ne smijem biti sretna zbog toga? Vjerojatno! Da se razumijemo, već sama pomisao na sreću u sticku me toliko razveselila da nisam niti imala pojma nakon prvog nanošenja na usne djeluje li ova beauty novotarija ili sam skroz zabrijala. 
Dan na poslu je bio dosta stresan, jedno snimanje gotovo, drugih deset samo čekaju kad će se realizirati. Čim sam osjetila da bih mogla poludjeti, posegnula sam za svojom srećom u sticku, i popila malo vode. I znaš što? Bilo mi je bolje!

via GIPHY

I vrhunac dana kada sam počela koristiti ovaj balzam. Video koji smo cijeli dan monitrale se - OBRISAO! Zvuči kao situacija da počneš plakati jedno 10 puta.  Ali ne - meni je sve bilo malo smiješno i luckasto dok se u jednom trenu nisam počela smijati kao potpuna luđakinja. Baš, ono primjer iz medicinske prakse! U petak smo Eva i ja snimale gastro priču, pa naravno da nisam nikako mogla biti loše volje. Ovaj balzam sam nastavila "trackati" po licu, sve do navečer prije izlaska. I izlazak je bio baš bomba, pa ne znam je li tome možda više pridonijela tekuća sreća (aka alkohol). U svakom slučaju, djelovanje Oh Yeahh balzama pripisujem kombinaciji hormona sreće koji sam možda i sama proizvela."

Kristini se najviše svidio ljubičasti Oh Yeahh! 

ZAKLJUČAK MISS7: "Kovači smo svoje sreće. Ako nam ipak treba placebo efekt, odabrat ćemo ga. Ali, u svakom slučaju  - stvarna sreća se ne može kupiti!"

Posjeti Miss7.24sata.hr