6 odličnih bronzera od 29 kuna naviše - za preplanuli ten već u travnju

miss7
Vidi originalni članak
  • Bronzeri su izvrstan trik kojim možemo postići preplanuo i blistav ten
  • A da odličan proizvod ne mora biti skup pokazuju brendovi Trend IT UP, Essence, Catrice, Misslyn, wet n wild i Elf
  • Iz njihove ponude za tebe smo izabrali šest bronzera po prihvatljivim cijenama

Bronzer je idealno rješenje kad želimo postići preplanuo ten brončanog sjaja bez izlaganja sunčevim zrakama. Stoga ti donosimo šest povoljnih rješenja za postizanje sjaja i osunčanog izgleda.

via GIPHY

1. Natural Glow Bronzer, Trend IT UP

Jedna od dm-ovih marki jer i trend IT UP koja se ističe vrlo povoljnim cijenama pa tako Natural glow bronzer možete nabaviti po cijeni od 29,90 kuna. Ovaj svilenkasto nježan bronzer u prahu licu daje na suncu preplanuli i svjež izgled, a dolazi u dvije nijanse. Na dodir je mekan, lako se nanosi te će tvom izgledu podariti dodatni glow efekt.

2. Sun club Matt bronzing powder, Essence

Ljubiteljicama Essence kozmetike dobro je poznat odličan omjer između cijena i kvalitete koje pruža. Iznimku ne predstavlja ni ovaj matirajući bronzer koji dolazi u tri nijanse i tvoj može biti za 29,90 kuna. Na dodir je vrlo mekan, a ima i izražen miris koji nas asocira na ljeto i kreme za sunčanje. Srednje je pigmentacije, no moguće ga je nadograditi pa je tako idealan za ljubiteljice prirodnog izgleda.

3. Sun Glow Matt Bronzing Powder, Catrice

Baš poput Essencea i njihov sestrinski brend Catrice pruža odličnu vrijednost za novac. Ovaj matirajući proizvod se lako razmazuje i stvara blago preplanuli ten te je ujedno i veganski proizvod. Cijena mu iznosi 31,90 kuna. Ovaj svilenkasti mat bronzer sadrži i vitamine A i E, a miris mu je potpuno neutralan. Zbog svojih kvaliteta si je priskrbio i naziv - kutijica sunčevih zraka.

BEAUTY Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo

 

4. Color Icon Bronzer, wet n wild

Ljubiteljicama šminke su nadaleko poznati highliteri i bronzeri brenda wet n wild, a za ovu priliku smo izdvojile bronzer koji je kombinacija kreme i pudera, odnosno nanosi se kao krema, a potom se pretvara u puder koji daje brončan sjaj. Dolazi u četiri nijanse, cijena mu iznosi 44,90 kuna, a osim za lice namijene je za nanošenje na vrat i ključnu kost. Osim za postizanje osunčanog tena, ove nijanse su idealne i za konturiranje. 

MODNI TRENDOVI Isplatit će ti se! 5 ključnih komada za ovo proljeće koje možeš kombinirati uz sve i nositi u raznim prilikama

5. Beach please Bronzer, Misslyn

Brend Misslyn je poznat po preslatkim retro pakiranjima, a iznimku ne predstavljaju ni ovi bronzeri. Dopadljivog imena Beach please dolaze u šest različitih nijansi, dostupni su u Müller drogerijama i cijena im je 46,90 kuna. Na dodir je vrlo mekan, jednostavno se nanosi, a odlikuje ga i intenzivna pigmentacija. 

6. Zlatni bronzer, Elf

Američki cjenovno pristupačni brend Elf u svojoj ponudi ima nekoliko tipova bronzera različitog sastava i pigmentacije, a mi ti ovog puta izdvajamo 4u1 kompaktni bronzer kojeg možeš nabaviti po cijeni od 59,90 kuna. Jedno pakiranje se sastoji od četiri različite nijanse svilenkaste teksture koje ostavljaju lagani shimer i osunčani ten.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr