Predstavljena je nova linija kozmetičkih proizvoda za njegu lica - Rosal Clean

Rosal
Vidi originalni članak
  • Ambasadorica ovog brenda je tenisačica Donna Vekić koja živi upravo "clean"  stilom i zbog toga joj je čast što je zaštitno lice baš ovog brenda
  • Posebno je pogodna za osobe s vrlo osjetljivom kožom, kao i za osobe kojima se upotrebom konvencionalne kozmetike javljaju iritacije i alergijske reakcije

U Galeriji Kranjčar 19. studenog predstavljena je nova kolekcija proizvoda za njegu lica Rosal (clean). Posebnost ovih proizvoda je u paleti sigurnih, neškodljivih sastojaka koji čine inovativne kozmetičke proizvode za učinkovitu i cjelovitu njegu kože. Za zaštitno lice odabrana je Donna Vekić koja živi "clean" životnim stilom, što opisuje i njezina izjava: "Moj prvi izbor je "clean" - kako u životu tako i u kozmetici te sam jako ponosna da mogu biti zaštitno lice jednog takvog renomiranog brenda."

Posebno je pogodna za osobe s vrlo osjetljivom kožom, kao i za osobe kojima se upotrebom konvencionalne kozmetike javljaju iritacije i alergijske reakcije. Također, [clean] kozmetika je izuzetno povoljna za njegu kože kojoj i potpuno prirodni proizvodi izazivaju reakcije zbog alergena iz esencijalnih ulja ili macerata.

Trenutno najpopularniji lifestyle trend koji se može naći od nutricionizma pa sve do kozmetičkih proizvoda je [clean]. Riječ je o pokretu koji je nastao kao posljedica eliminacije suvišnih, nepotrebnih, a dugoročno štetnih, sastojaka iz svakodnevnog života.

U hrani to su pojačivači okusa, umjetne arome i bojila, konzervansi, a u kozmetici pak umjetna bojila i mirisi, parabeni, SLS, SLES, SLA, kemijski filteri, te visoko alergeni sastojci, poput eteričnih ulja. Kratkoročno, ovi sastojci neće učiniti neku štetu, ali dugoročno utječu na zdravlje kože, kao i cjelokupnog organizma u kojem važnu ulogu ima endokrini sustav.

 Zahvaljujući naprednim tehnologijama, informacije su dostupne jednim klikom ili skenom pa je ispravnost marketinških poruka lako provjeriti kroz sastav kozmetičkih proizvoda putem relevantnih aplikacija.

Posjeti Miss7.24sata.hr