Predstavljamo: ovo je prva hrvatska BB krema

miss7
Prva hrvatska tonirana BB krema Achillea Alpina stigla je na naše kozmetičko tržište, a mi smo od pustog oduševljenja morali porazgovarati s djevojkom koja stoji iz nje
Vidi originalni članak

"Kao njihova velika ljubiteljica, većinu života koristim tonirane kreme stranih kozmetičkih gurua. Samim time, u nekom trenutku povela me želja da napravim domaću dobru i zdravu formulu takve kreme s kojom bi bile zadovoljne moje prijateljice i ja.", kaže Melita Vuković, osnivačica brenda Achillea Alpina i žena koja stoji iza prve hrvatske BB kreme. 

"Zaljubljenik sam u aromaterapiju još od djetinjstva, jer se kroz našu kuću svakodnevno osjetio miris svježeg cvijeća koje je mama stavljala na stol u kuhinji pa sam samim time oduvijek osjećala privlačnost prema kozmetici. Kako na tržištu nije postojala prirodna BB krema, odlučila sam ući u laboratorij i stvoriti sasvim novu priču..."

"Moje prijateljice i njihove kćeri puno su mi pomogle u procesu stvaranja jer su i same davale prijedloge i komentare što očekuju od BB krema te što zamjeraju drugima. U suradnji sa Katicom Wolf (Aromaterapija Viola), te magistrom farmacije Mirtom Mikulecky dobila sam prekrasnu formulu prirodne tonirane kreme koja njeguje i istovremeno ispravlja manje nepravilnosti na koži, a zbog nježne teksture daje zdrav i toniran izgled lica. Točno ono što smo sve htjele!"  

IZNENAĐUJUĆE Ovih 5 beauty-čuda pronaći ćeš u svojem smeću!

Achillea je prirodna, tonirana krema za trenutno postizanje preplanulog i zdravog izgleda kože lica te područja oko dekoltea. Ne sadrži parabene, silikone, nanočestice, alergene mirise i mineralna ulja već dragocjena ulja jojobe i makadamije, te shea maslac uz dodatak sorbitola za intenzivnu hidrataciju i njegovan izgled kože. Uz to, prirodni ekstrakt zelenog čaja uz dodatak vitamina E pruža antioksidativno djelovanje. Kreme daje njegu i pruža korekciju u isto vrijeme. Zbog nježne teksture ne upada u bore, te daje zdrav i toniran izgled lica. Krema Achillea svakom licu istodobno daje zlatnu ili brončanu boju, brzo se upija, te ju hrani i njeguje. Koristi se za suhu, normalnu, te reaktivnu kožu.

Kako kaže Melita, trebala joj je vlastita formula jer svim stranim proizvodima u nekom trenutku "nađe manu"!

"Kremu je moja prijateljica Mihaela Dodić (profesionalna vizažistica sa dugogodišnjom karijerom) uspoređivala na mineralnim podlogama Bare Minerals te Make Up Forever. Sretna sam što ovu formulu mogu podijeliti sa svima jer krema daje efekt prirodnog izgleda lica, te blago tonira lice- što sve želimo, zar ne? Ona je njega i korektiv u isto vrijeme."

Achillea Alpina trenutačno je dostupna na devet prodajnih mjesta u Zagrebu, Splitu, Samoboru i Rijeci po cijeni od 149,00 kuna, a iako je na naše tržište došla tek nedavno - već sada ima hrpu poklonika! Planira posao proširiti i van granica Lijepe naše te otkriva kako "ovih dana radi na novim formulama te se ubrzo nastavljamo družiti sa novim tekućim podlogama."

Posjeti Miss7.24sata.hr