Pravila ljepote: 3 pitanja koja otkrivaju točan oblik tvog lica!

miss7
Koliko je teško prepoznati točan oblik lica? Koji put jest, a važan nam je da znamo koje frizure i tipovi make upa nam najbolje stoje. Ovu su metodu osmislili estetski kirurzi
Vidi originalni članak

Postoje neke stvari vezane uz tvoje tijelo koje bi trebala znati: koja si krvna grupa, jesi li alergična na što i, hmmm... koji oblik lica imaš. Recimo. Ovo posljednje možda nije od životne važnosti, ali ako znaš koji oblik lica imaš, znat ćeš koje ti frizure, čak i boje za kosu najbolje stoje, koje sunčane naočale i koji šeširi ti pristaju, a na kraju, znat ćeši kojim tipom make upa ćeš naglasiti ono najljepše na svom licu, pa i kako pravilno napraviti konturiranje! Upravo zato, postoji jednostavan upitnik, tri pitanja pomoću kojih možeš vrlo jasno odrediti svoj tip lica, a osmislili su ga estetski kirurzi. Sve što trebaš je odabrati odgovore!

1. Koji je najširi dio tvoga lica?

a) Čelo - šire čelo ide u kategoriju ovalnih lica.
b) Obrazične kosti - širi obrazi znači da je lice najvjerojatnije okruglo. 
c) Vilica - šira čeljust znači da je lice najvjerojatnije kvadratno. U tom slučaju čelo, obrazi i vilica su skoro isti u širini!

2. Koji je oblik tvoje vilice?

a) Okrugla - vjerojatno imaš okruglo lice.
b) Kvadratna - najčešće znači da imaš kvadratno lice.
c) Šiljasta - Vrlo vjerojatno imaš srcoliko lice.

3. Koja je dužina tvojeg lica?

a) Kratko - Svi znakovi navode na okruglo lice.
b) Dugo - Ako već nisi lice ustvrdila u prva tri koraka (što znači da je kvadratno ili pravokutno), onda sigurno imaš ovalno lice. 

Posjeti Miss7.24sata.hr