Jennifer Lopez odabrala je tip pramenova koji prekrasno uokviruju lice

Profimedia / @salmahayek Instagram Jennifer Lopez
Vidi originalni članak
  • Latino diva poznata je po svojoj uvijek savršenoj frizuri i medenoj boji kose, kojoj s vremena na vrijeme dodaje tamnije ili svjetlije nijanse
  • Na gostovanju u emisiji Jimmy Kimmel Live! pojavila se u bijelom outfitu i s jednostavnom frizurom koja je posebno privukla pažnju
  • Duže šiške uz lice bile su svjetlije zlatne nijanse u pramenovima koji su savršeno uokvirili njeno lice

Kosa Jennifer Lopez u središtu je pozornosti gdje god se glumica i pjevačica pojavi pa tako ni njen look s gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live!, gdje je promovirala novi film 'Vjenčanje za umrijeti', nije prošao nezamijećeno. Njeni prepoznatljivi pramenovi koji uokviruju lice te su za nekoliko zlatnih nijansi svjetliji od ostataka kose bili su stilizirani u blage valove, kao i ostatak kose, koji je bio u polupodignutoj frizuri. 

Nježna i romantična frizura odlično se slagala s njenim bijelim outfitom. Nosila je dugačak bijeli kaput vojničkog kroja sa zlatnim ukrasnim gumbima, Andrea Wazen bijele platforme i Giambattista Valli 2023 Resort haljinu, koju je pokazala u objavi na svojem Instagramu, prilikom pripremanja za gostovanje u showu.

Beauty Banana kopče koje su voljele naše mame su se vratile: 8 frizura koje s njima možeš napraviti

Duga kosa, raskošni valovi i slojeviti pramenovi koji se savršeno stapaju jedni s drugima kroz kosu te oni koji se ističu na prednjem dijelu i stavljaju naglasak na njeno lice u posljednje su vrijeme frizura koju JLo često nosi, a 'money piece' svjetlije prednje pramenove dodatno naglašava izdvajajući ih od ostatka kose. 

Money piece pramenovi

'Money piece' pramenovi koji svjetlijom nijansom predivno uokviruju lice, osim na plavim i medenim, svjetlosmeđim i karamela nijansama, mogu se ostvariti i na tamnijoj boji kose, s kestenjastim ili brončanim prednjim dijelovima, ovisno o tonu ostatka kose. 

Savršeno stopljene i povezane nijanse na kosi Jennifer Lopez savršen su primjer kako bi dodatak svjetlijih pramenova trebao izgledati!

Beauty Na TikToku je sve popularnija frizura jedne 'prijateljice', a više to nije Rachel

 

Posjeti Miss7.24sata.hr