Crveni ruž ne izlazi iz mode: poznate dame otkrile su nam koji im je najdraži

Instagram @leamijatovich
Vidi originalni članak
  • Crveni ruž je poput male crne haljine - svatko ga treba imati
  • Čak i kad je lice potpuno bez šminke, crveni ruž će ga "dignuti" i ostaviti dojam uređenosti
  • Lea Mijatović, Tatjana Jurić, Lara Antić, Sementa Rajhard, Nikolina Lacković i Sonja Kovač govore zašto im je crvani ruž tako dobar prijatelj

Imati crveni ruž u kozmetičkoj torbici je poput posjedovanja male crne haljine u ormaru - dobro stoji svima, a nijansa, sjaj i ostale finese se prilagođavaju od osobe do osobe. Neke dame crveni ruž nose u svakodnevnim prilikama, dok će veći broj njih vatrene usne odabrati samo u posebnim prilikama. Pitali smo pet poznatih Hrvatica koji crveni ruž je njima omiljen i evo kakve smo odgovore dobile!

Beauty Testirala sam novi Bourjois ruž koji je postojan 16 sati. Je li izdržao?

Lea Mijatović, Armani Lip Magnet 400, 249 kn

"Kad god moram brzinski "zablistati" posežem za crvenim ružem, čak i ako se ne radi o snimanjima i mojim glazbenim glazbenim događanjima nego eto i na dnevnoj bazi kada samo želim "dodati malo života" svom licu. Toliko ga često koristim da je na neki način postao i moj zaštitni znak. Već dugo vremena Armani Lip Magnet 400 je moj prvi izbor, to je tekući ruž koji na usnama postaje matiran i traje, traje, traje... Zato ga volim!"

Tatjana Jurić, Reviderm Mineral Boost Lipstick, 199 kn

"Volim sve od Reviderma pa i njihov crveni ruž."

Lara Antić, Kiko Smart Fusion, 29 kn i Bourjois Rouge Velvet Hyppink chic, 99 kn

"Crvena je definitivno moja boja! Koristim dva. Kao bazu stavim Kiko Milano Smart Fusion Lipstick u boji Raspberry i na njega Bourjois Velvet 03. " (p.s. Ovaj drugi je ružičaste nijanse, ali kad se pomiješa sa Smart Fusionom daje poseban ton Larinih crvenih usana)

Sementa Rajhard, Reviderm, Reviderm Mineral Boost Lipstick, 199 kn

"Obožavam crveni ruž od Reviderma, ne mora biti tamne nijanse ni one kričavo crvene, već ona prirodna nijansa za sve kombinacije"

Nikolina Lacković, Armani Maestro 503, 299 kn

"Najdraži mi je Armani Maestro Lipgloss u boji 503. Koristim ga već 7 godina i svi pitaju za nijansu kad ga stavim. I u dnevnim i u večernjim varijantama začini svaku kombinaciju. Svilenkaste je teksture, matira se nakon par minuta, te daje i nenašminkanom licu dozu vedrine i svježine. Veže me uz lijepe uspomene i podsjeća na lijepa mjesta na kojima sam ga imala na usnama."

Sonja Kovač, Chanel Rouge Velvet Matte Lip Colour N5, 275 kn

"Obožavam crveni ruž i vrlo često ga nosim. Trenutno mi je najdraži ovaj Chanelov."

Naša preporuka: 3 crvena ruža koja te neće iznevjeriti

 

S lijeva na desno: Bourjois Rouge Fabuleux 69 kn; MAC Powder Kiss 149 kn; NYX Soft Matte Metallic Lip Cream, 55 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr