Postoji jedna stvar koju žene s kratkom kosom moraju raditi!

Getty Images
Kratku kosu je možda lakše prati i sušiti, ali ako se odlučite na nju zaboravite na jednostavne frizure koje spašavaju dan
Vidi originalni članak

Kratke frizure, bilo da je riječ o bobu ili dječačkoj kratko ošišanoj kosi, vladaju ulicama već duže vrijeme. Najmodernije (ali i najrabrije) žene odlučuju se upravo za njih, a da nisu ni svjesne kako si više nikada neće smjeti dopustiti 'bad hair day'.

Zaboravite na super jednostavne pundžice ili visoki rep koji će u svakoj situaciji spasiti stvar. 

No, nije sve tako crno. Postoji jedno pravilo kojeg se sve žene s kratkom kosom moraju pridržavi i zahvaljujući kojem će izbjeći sve eventualne neugodnosti uzrokovane lošom frizurom.

Naime, najvažnija je činjenica kako će vam se čini kako vaša kosa sada raste puno brže nego dok ste se brinule o svojim bujnim loknicama koje ste bez imalo grižnje savjesti odrezale kada su vam dosadile. Ovisno o tome koliko kratku kosu želite bitno je zapamtiti kako ćete svog frizera sada morati posjećivati svakih 4 do 6 tjedna (i to ne da biste razmijenili sve najsvežije tračeve iz kvarta)!

Dok ste si u vrijeme kada ste imalo dugu kosu mogli dopustiti tromjesečno izbjegavanje frizerskih salona, a da vaša frizura i dalje izgleda relativno pristojno, sada to više neće biti moguće. Vrlo brzo će vaša kosa početi izgledati neuredno i zapušteno.

Zato, kada odlučite skratiti kosu, pripremite i sebe i svoj novčanik na nešto češća druženja sa frizerskim škarama.

Posjeti Miss7.24sata.hr