Pošalji razglednicu i osvoji genijalne darove

Promo
Kad si posljednji put nekome poslala razglednicu? Ako se ne možeš sjetiti kad je to bilo, miss7 i L'Erbolario su tu da te podsjete. Ako ti još nije jasno, nastavi čitati...
Vidi originalni članak

Doista, pisanje razglednica je danas tako rijetko. Srećom, zahvaljujući tehnologijama danas to pisanje može biti virtualno. L`Erbolario razumije tu retro vrijednost, jer u suradnji s miss7  predstavio najljepše razglednice, koje će obradovati sve tvoje drage ljude. Osim te sentimentalne vrijednosti, koje pružaju miss7 i L`Erbolario razglednice, one imaju i natjecateljski duh.

U suradnji s brendom L`Erbolario, iz kojeg dolaze neodoljive kreme za lice, tijelo i parfemi, miss 7 te opet nagrađuje. I to vrijednim poklon paketom, a mi od tebe tražimo nekoliko jednostavnih stvari. Slikaj sebe ili proslijedi našu razglednicu i odgovori na pitanje:"Kakva će biti tvoja ljetna avantura u kojoj ćeš koristiti L'Erbolario poklon paket' te sudjeluj u nagradnom natječaju. Razglednice se mogu poslati od 20.lipnja pa sve do 16.srpnja, koliko i traje sam nagradni natječaj. Deset odabranih sretnica osvojit će L'Erbolario mast za superbrzo tamnjenje. Ono što još možeš učiniti je da osim razglednice svojim prijateljima i dragim osobama uploadaš svoju fotku te ju pošalješ preko maila, FB messengera, vibera ili whatsuppa te im tako pošalješ pozdrave s ljetovanja. To možeš učiniti na ovom linku.

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.

L`Erbolario sadrži proizvode bogatom obiteljskom recepturom, koja potječe od 1978., a kao što i samo ime kaže erbolare, cilj joj je skupiti najbolje od prirode i dobiti proizvode koji imaju ljekovita sredstva. Zato bi bilo dobro da i ti ovog ljeta uživaš u blagodati prirode s L`Erbolario potpisom.

Posjeti Miss7.24sata.hr