Poklon za frendicu: genijalan make up do 36 kuna

Miss7/Instagram/Facebook
Božić ne znači nužno i totalni financijski kolaps, pogotovo ako dobro planiraš. Svi vole kvalitetan komad make upa, iskoristi to!
Vidi originalni članak

Totalno te razumijemo - za blagdane uvijek potrošimo puno previše novaca i onda se moramo snalaziti idućih tjedana kako znamo. S druge strane, teško ti je ne pokloniti najbližima barem nešto. E, pa kada su prijateljice u pitanju, odličan odabir je make up! Vjerovala ili ne, tržište je prepuno vrlo kvalitetnih proizvoda za zaista malo novca, što znači da je to osim malog znaka pažnje u stvari i super korisna stvarčica. Nudimo neke proizvode s kojima smo uvjerene da ne možeš promašiti!

1. Revers Cosmetics Eyeshadow Palette "Gallant Matt No.16" - 18,99 kn (Pinkpanda.hr)

Mala paleta s plavim sjenilima idealna je za frendicu koja obožava nositi odvažne boje, a pritom joj stane u svaku torbicu.

2. Essence Make-up Fixing Spray - 25,99 kn (Müller)

Danas jednostavno ne možeš izaći iz kuće bez fiksatora koliko je popularan, pa ako imaš onu jednu frendicu koja se kupa u fiksatorima, nabavi joj ovaj.

3. Catrice Prime And Fine Make Up Transformer Drops Lightening - 27,90 kn (dm)

Nerijetko se dogodi da nam je puder presvijetlao ili pretaman, a u tom slučaju ovaj proizvod stiže u spas. Radi se o kapljicama za posvjetljivanje ili potamnjivanje pudera (mi smo odabrali za posvjetljivanje!) koje se miješaju s puderom kako bi dobili idealan ton. Zvuči super praktično, ne?

BEAUTY SCHOOL 8 last minute beauty setova frendici za pod bor

4. Catrice Camouflage "05 Light Natural" - 27,90 kn (Bipa)

Imaš li frendicu koja naprosto nema vremena spavati, kupi joj ovaj korektor - zbilja, jedan je od boljih za pokrivanje tamnih podočnjaka!

MAKE UP Jedinih 5 nude ruževa koje ćeš trebati za cijeli život

5. Freedom Makeup Pro Shade & Brighten Shimmers Kit - 30,90 kn (Pinkpanda.hr)

Idealna paleta sjenila za večernje izlaske, a nije loša opcija niti za dan - s ovom paletom će ti frendica moći SVAŠTA!

6. Essence Blushplay Sculpting Blush Palette "20 Play It Pink" - 34,90 kn (Müller)

Ako ti frendica ima genijalne jagodice, ovo je za nju - moći će ih dodatno oblikovati i naglasiti uz pomoć ova tri rumenila, a jedno može glumiti i highlighter.

7. Essence Eye & Face Palette "01 Glow For It" - 34,90 kn (dm)

Ovo je paleta za praktičarke! U njoj imaš baš sve - sjenila za oči, za obrve, rumenilo i highlighter i sve možeš zajedno miksati. 

8. W7 Cosmetics Honolulu Loose Bronzing Powder - 36,99 kn (Pinkpanda.hr)

Imaš li onu jednu frendicu koja uvijek želi izgledati preplanulo, kupi joj Honolulu bronzer koji prekrasno imitira sunce na koži.

Posjeti Miss7.24sata.hr