Pogledajte što je novo stiglo iz laboratorija Clinique

Oblikujte kožu lica vrata i dekoltea te joj podarite dnevnu i noćnu njegu kakvu zaslužuje s novim Clinique porizvodima...
Vidi originalni članak

Svilene, stilizirane obrve su na korak od vas. Predstavljamo vam Just Browsing Brush-On Styling Mousse, savršeno rješenje za cjelodnevno uredne, izražajne i definirane obrve. Inovativna formula gel-mousse boji i kroti najneposlušnije obrve i trenutno pruža izgled punijih i gušćih obrva. Fiksira,popunjava i boji vaše obrve. Vodootporan s 24-sata dugotrajnosti. Mini aplikator pruža jednostavno nanošenje. Prvo nanesite mousse na donji dio obrve, kratkim pokretima prema gore. Zatim nanesite uzduž cijelih obrve za dodatno popunjavanje. I za kraj, vrhom aplikatora popunite prazna područja obrve i/ili produljite obrve. U ponudi su 4 nijanse: Soft Blonde, Soft Brown, Deep Brown i Brown/Black.

Just Browsing Brush-On Styling Mousse je u prodaji u svim Clinique prodajnim mjestima: Anabella, Douglas, Martimex i Mueller po cijeni od 158 kn.

Pretty Easy Liquid Eyelining Pen stvara savršenu liniju u samo jednom potezu! Koristeći sam vrh kista nanesite tanku liniju ili držeći tuš vodoravno ocrtajte deblju liniju – tako jednostavno!! Jaki pigmenti daju intenzivnu crnu boju. Eyeliner koji je dugotrajan, brzo se suši i otporan na razmazivanje, a dostupan je po cijeni od 197 kn.

Za savršeno konturiranje Clinique je kreirao novu liniju koja ciljano dijeluje na zone opuštanja kože. Predstavljamo vam NOVU Sculptwear Contouring Massage Cream Mask, luksuznu kremastu masku za lice, vrat i dekolte. Pomaže koži da vrati čvrstoću i podigne tonus dok u isto vrijeme hidratizira te zaglađuje linije i bore. Sastojci koji pomažu zagladiti i učvrstiti kožu su ekstrakt bambusa i graška, glukozamin, kolagen i elastin. Sastojci koji intenzivno hidratiziraju, zatežu (bambus i grašak) i vraćaju blistavost. Protein sirutke je bogata aminokiselinama, esencijalne za razvoj novih stanica kože. Krastavac, ječam i sjemenke suncokreta dodatno hidratiziraju kožu. Dostupna je u svim Clinique prodajnim mjestima: Anabella, Douglas, Martimex i Mueller parfumerijama, po cijeni od 583 kn za 50 ml.

Za noćnu njegu kože lica tu je Superdefense Night recovery Moisturizer koji popravlja oštećenja nastala djelovanjem vanjskih štetnih utjecaja i jača kožu kako bi se mogla obraniti od novih oštećenja, dana koji slijedi. Koža je ujutro svježeg, glađeg, blistavog i mekog izgleda, a popravlja i oštećenja nastala djelovanjem vanjskih štetnih utjecaja (zagađenje, slobodni radikali i stres), učvršćuje, zateže i vraća mladenački izgled kože, jačajući prirodni kolagen i elastin u koži te hidratizira i jača hidratantnu barijeru kože. Cijena poakiranja od 50 ml je 458 kn.

Svaka žena zna koja želi izgledati besprijekorno oduševit će se Clinique Sculptwear Lift & Contour Serum for Face and Neck za oblikovanje lica i vrata. Clinique Sculptwear Lift & Contour Serum for Face and Neck cilja na 3 područja lica: učvršćuje i oblikuje obraze, vraća tonus čeljusnoj liniji i smanjuje linije i bore na području vrata. Sad su žene oboružane jedinstvenim tajnim oružjem da se osjećaju i izgledaju prekrasno i samopouzdano. Novi Sculptwear Lift & Contour Serum for Face and Neck je dostupan u svim Clinique prodajnim mjestima: Anabella, Martimex, Mueller i Douglas parfumerijama po cijeni: 30ml= 779kn; 50ml=1,072kn

Posjeti Miss7.24sata.hr