Pogledajte hoću li uspjeti izgledati kao Beyonce

miss7
Koliko puta si vidjela Beyonce i zaključila - uz svu vojsku njezinih vizažista i debeli bankovni račun, nije teško izgledati ovako senzacionalno. Međutim, totalno si u krivu, i ti možeš imati takav look - a to ću ti i dokazati. Upravo je to izazov s kojim sam se odlučila uhvatiti u koštac - rekonstruirati red carpet lookove poznatih holivudskih ljepotica
Vidi originalni članak

Dnevno smo bombardirani genijalnim make up lookovima poznatih zvijezda, bilo da se radi o njihovim privatnim ili poslovnim prilikama. Uzdišemo za Mariah Carey "glowom", želimo Carine obrve, ljubomorni smo na to kako crveni ruž stoji Cate Blanchett, ali i opako želimo all-nude look Kate Hudson koji uvijek izgleda tako luksuzno. I onda kada posegneš za svojom make up torbicom nekako ostaneš razočarana jer u njoj nisi pronašla baš taj ton olovke ili tako precizan vršak tuša da bi i sebi priuštila takav look. 

No ono što si vjerojatno smetnula s uma je to da svaka beautyholičarka, poput mene, vjeruje da se baš svaki look 's fotke' može kreirati bez profesionalnog vizažista i s cijenom pristupačnim proizvodima - nekako se i dičimo time da smo pravi maheri u "look for less" sekciji! To možda neće biti taj La Mer puder, ali će ga teksturom i bojom skidati doslovno identično za 70% nižu cijenu; znaš li koliko kvalitetnog make up-a možeš kupiti za samo jedan puder dotičnog La Mer.

Baš kao što sam rekla, ja samouvjereno stojim iza toga da holivudski look ne znači i holivudski make up. Upravo zato zadala sam si izazov stvoriti pet bombastičnih celebrity make up lookova. Stoga sam krenula u potragu, za čim drugim nego za adekvatnim beauty proizvodima, uz koje ću, izgledati holivudski.

MAKE UP Ovaj proizvod od 13 kn Beyonce koristi na obrvama!

Nakon moje prave CSI beauty potrage, sve što mi treba pronašla sam u dm trend IT UP liniji - pravom novitetu na domaćoj beauty sceni. Sada kad imam baš sve što mi je potrebno, mogu se baciti na rekonstrukciju celebrity lookova. Misliš li da ću uspjeti?

Prati moju avanturu na našem portalu i društvenim mrežama, šuška se da uz moje make up lookove spremamo nešto jako dobro i za tebe... 

MAKE UP Hot: prvi make up proizvodi s potpisom Rihanne

Posjeti Miss7.24sata.hr