Pletenice su se vratile, a ovo je 8 novih slatkih stilova kako nositi pletenice ovo ljeto

Pixsell/ Andrew Sims/ News Syndication Pixsell/ Andrew Sims/ News Syndication
Vidi originalni članak

S ljetom je stiglo i vrijeme da kosu odmaknemo s lica i počnemo ju - plesti. Kao i svake sezone, pletenice su veliki trend i ove godine. Frizura koja je bila veoma popularna u Y2K eri se vratila, a baš kao i tada ih nosimo u svim prilikama, od vjenčanja preko festivala do odlaska na posao. Pletenice su zabavan način da podignemo kosu i olakšamo si život na vrućinama. Osim toga, za razliku od klasičnog repa ili punđe, s pletenicama u kosi stvaramo teksturu, dimenziju i wow trenutak koji privlači poglede. Ako tražiš frizuru koja će postati tvoj go-to za ljeto, pronađi inspiraciju u nastavku. 

Kruna od pletenica

Kruna od pletenica je frizura koja od tebe stvara božicu ljeta. Možeš je kombinirati sa slojevima koji uokviruju lice za ležeran look.

Pletenica riblji rep, najopuštenija ikad

Ovo je labava, raspletena verzija pletenice riblji rep koja nas podsjeća na one s kojima se probudimo poslije spavanja. Spleti pletenicu i izvuci nekoliko pramenova (čitaj: puno, skoro sve) ili otiđi na spavanje s pletenicom i spremna si ujutro.

Skrivene pletenice

Velika pletenica s nekoliko malenih, skrivenih, bio je look koji je odabrala Taylor Swift za dodjelu Grammy nagrade, a nama je veoma fora za ljeto jer je ovo potpuno bezbrižna i opuštena frizura.

Pletenica riblja kost samo u donjem dijelu kose

Riblja kos jedna je od najpopularnijih pletenica, a posebna nam se sviđaju ovi opušteniji stilovi. Gornji dio kose ostavi raspušten tako da dobiješ igru dimenzija, gornji dio je volumen, a donji isprepleten u pletenicu.

Embed Instagram Post Code Generator

Kruna od dvije pletenice

Kruna od dvije pletenice i cvijet u kosi? Može li ova frizura biti slađa nego što je? Pravi ljetni slatkiš.

Uvučena pletenica

Ovo je jednostavan, a sladak način da svojoj frizuri dodaš malo zanimljivosti. Napravi tanku pletenicu i uvuci je u ostatak kose.

Pletenice u seoskom stilu

Poznate kao "milkmaide", odnosno pletenice koje nose mljekarice, veoma su popularne ovoga ljeta. Dvije velike pletenice povežu se na vrhu glave i izgleda wow.

Pletenice koje nas vode u prošlost

Chloë Sevigny je na Met Gala 2024. godine predstavila jednu od najsloženijih (i najzanimljivijih) frizura s pletenicama. Podsjeća nas na frizure iz viktorijanskog doba. 

Beauty Znaš li koja je verzija bob frizure najbolja za dane kada ti se baš i ne da prati kosa?

Posjeti Miss7.24sata.hr