Plavuše nose ružičaste ruževe

Guliver Image/Getty Images
Mnoge žene vole ružičaste ruževe, ali plavušama ipak stoji najbolje! Bez obzira radi li se o nježnim pastelnim nijansama ili jarkim bojama, ružičasti ruž je osvojio poznate dame, ali i crveni tepih.
Vidi originalni članak

Ovog vikenda je na glamuroznom eventu na Beverly Hillsu ružičasti ruž bio zvijezda vikenda. Glumica Mena Suvari i voditeljica Cate Deeley su se odlučile za različit pristup ružičastom ružu, ali obje su izgledale poprilično dobro.

Mena je odabrala hladnu nijansu pastelne ružičaste koja joj kao "hladnoj" plavuši odlično pristaje. Mat tekstura ruža izgleda savršeno u kombinaciji s besprijekornim tenom i umjetnim trepavicama, te kosom prebačenom preko oka.

Cat se pak odlučila za toplu boju fuksije koja je identična boji njene haljine. Hidratantna tekstura i minimalan make up koji uključuje maskaru i iscrtane obrve su idealni za ljetni poslovni look kada je crveni ruž jednostavno pretežak.

Ove dvije dame su dokaz kako ista boja ruža može imati više lica te kako dobro pogođena nijansa može u potpunosti transformirati lice.

Posjeti Miss7.24sata.hr